Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůček na asijský způsob

V poslední době se asijská kuchyně díky rychlým občerstvením těší veliké oblíbenosti. S receptem na pečený bůček ve výrazné marinádě podniknete cestu na tento kontinent z pohodlí vašeho domova i vy.

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 55 min 24 hodin marinování masa

70 min (15 min příprava + 55 min tepelná úprava, 24 hodin marinování masa)

6. 12. 2017 16:15

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 893 kJ / 1 887 kcal
Bílkoviny85,04 g
Tuky163,97 g
Vláknina4,73 g
Cholesterol 253 mg
Sodík 4,00 g
Sůl8,95 g
Sacharidy16,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kdo nechce kůži, tak ji před marinováním odřeže. Já jsem ji nechala, jen se ji na několika místech nařízla.

Inspirovala jsem se několika recepty.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

6. 12. 2017 21:07

savlinka: ;-) ;-) jemmy: ;-);-) děkuji....:-K

savlinka savlinka

6. 12. 2017 20:40

ACH nádhera jako vždy:yes::yes::yes:

jemmy

6. 12. 2017 19:31

<3<3Tak toto jidlo delam podobne a mame ho strasne radi.Delam aji zebirka,podobne,vyborny,mnam.....:-K:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: asijský bůček bucek po thajsku bůček po asijsku vepřový bůček na asijský způsob japonsky bucek asijský vepřový bůček thajsky bucek pečený bůček po asijsku bucek na thajsky zpusob asijsky peceny bucek vepřový bůček po asijsku bucek recepty japonsky vepřovy bucek pečený bůček po thajsku marinovany bucek na thajský způsob čínský bůček asijské recepty asijské recepty z bůčku pečený bůček čínský buček na asijsky

Suroviny: bůček, česnek, omáčka sojová, zázvor mletý, skořice, pepř cayenský, cukr hnědý, ocet, sůl, semínka sezamová

TopRecepty.cz

Bůček na asijský způsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ll5j