Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 595 kJ / 1 815 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,13 g |
Tuky | 10,33 g |
Vláknina | 41,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,43 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 355,93 g |
Postup přípravy
Asi po 2-2,5 hodinách vykynuté těsto na moukou posypané desce lehounce propracujeme a uděláme bochník. Krok 3: Protože jsem chtěla péct v remosce a mám problém s vkládáním měkounkého nakynutého bochníku do poměrně hluboké remoskové mísy tak, aby se nezbortil, vložila jsem bochník spojem dolů do cedníku, vyloženého kruhem z pečící fólie (kdo nemá, použije pečící papír) a tak nechala v teple nakynout. Krok 4: Přibližně po 1,5 hodině jsme dali bochník péct do trochu předehřáté remosky – vytáhlii jsme ho za fólii a do remosky vložili i s ní.
Upečeno bylo za 50 minut.
Zveřejněno 16. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Selský bochník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OjZY
Moje poznámka
Selský bochník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OjZY
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 1 hodinou
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 2 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 2 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 2 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 12 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 4 minutami
Dušená mrkev
Tajemnost před 59 minutami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 1 hodinou
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 2 hodinami
Dýňová polévka
BublinaF před 2 hodinami
Brokolicová polévka
Gothaj před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 2 hodinami
Tématické fráze:
karbovaný chléb,
bochnik,
karbonovaný chleba,
karbovaný chléb recept,
bochnik recept,
karbovaný chleba,
co je karbovaný chleba,
selsky bochnik,
karbovaný chleba recept,
bochník recepty,
co to je karbovaný chléb,
recept na bochnik chleba na polevka
Suroviny:
kvas žitný,
voda,
mouka celozrnná žitná jemná,
voda,
mouka celozrnná pšeničná jemná,
mouka hladká,
brambory,
sůl,
kmín drcený
Komentáře (2)