Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 595 kJ / 1 815 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,13 g |
Tuky | 10,33 g |
Vláknina | 41,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,43 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 355,93 g |
Postup přípravy
Asi po 2-2,5 hodinách vykynuté těsto na moukou posypané desce lehounce propracujeme a uděláme bochník. Krok 3: Protože jsem chtěla péct v remosce a mám problém s vkládáním měkounkého nakynutého bochníku do poměrně hluboké remoskové mísy tak, aby se nezbortil, vložila jsem bochník spojem dolů do cedníku, vyloženého kruhem z pečící fólie (kdo nemá, použije pečící papír) a tak nechala v teple nakynout. Krok 4: Přibližně po 1,5 hodině jsme dali bochník péct do trochu předehřáté remosky – vytáhlii jsme ho za fólii a do remosky vložili i s ní.
Upečeno bylo za 50 minut.
Zveřejněno 16. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Selský bochník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OjZY
Moje poznámka
Selský bochník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OjZY
Nejnovější recepty
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 7 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 7 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 7 hodinami
Grilované masovo-zeleninové špízy s bouchaným bramborem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 2 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 2 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 3 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 5 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 6 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 6 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 7 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 8 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 8 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 9 hodinami
Tématické fráze:
karbovaný chléb,
bochnik,
karbonovaný chleba,
karbovaný chléb recept,
bochnik recept,
karbovaný chleba,
co je karbovaný chleba,
selsky bochnik,
karbovaný chleba recept,
bochník recepty,
co to je karbovaný chléb,
recept na bochnik chleba na polevka
Suroviny:
kvas žitný,
voda,
mouka celozrnná žitná jemná,
voda,
mouka celozrnná pšeničná jemná,
mouka hladká,
brambory,
sůl,
kmín drcený
Komentáře (2)