Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tmavé pečivo se semínky

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 7. 2009 07:50

Suroviny

Porce: 4 bagety

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 521 kJ / 2 515 kcal
Bílkoviny70,93 g
Tuky40,74 g
Vláknina27,13 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 6,92 g
Sůl17,25 g
Sacharidy452,49 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pečivo je lehounké, na řezu tmavé díky Meltě a hezky pórovité.

http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Janet

11. 11. 2013 13:18

cathleen: děkuji moc :-)

cathleen cathleen

9. 11. 2013 22:05

Janet: :-) nejsi za hloupou, proc? Ano, je to melta - kava, jemne (nevtirave) pecivo navoni a hlavne - da mu dost tmavou barvu ;-)

Janet

9. 11. 2013 20:46

Hezký den, budu asi za hloupou, ale meltu znám jako kávu?Je to to samé nebo je něco jiného v oboru pekařiny?:-) děkuji

Irule Irule

23. 4. 2013 14:08

ty vypadají taky skvěle :yes::-p;-)

dexulka

23. 4. 2013 13:10

cathleen:Tak to moc děkuju,od někoho takového si toho opravdu velice cením :-8

cathleen cathleen

23. 4. 2013 12:32

dexulka: :-*jen v dobrým a jako pochvalu:-!
Vaří a peče se velice dobře, když ti to domácí jedlíci pochválí, viď? Přeju ti, ať se ti dál tak daří a pořád tě to tak baví:-K:yes:

dexulka

23. 4. 2013 12:28

cathleen:Jejda :-8 tak to nevím,jak si to mám přebrat :-D Recepty se mi líbí a věřím jim,tak zkouším,co mě láká a baví mě to ;-)A hlavně to ocení mí dva jedlíci a to je to hlavní :-))

cathleen cathleen

23. 4. 2013 10:35

dexulka: :-Kděkuju!!! Ty jsi taková moje "dvorní" pekařka, viď?;-):-*

dexulka

22. 4. 2013 14:22

Tak jsem konečně sehnala meltu,abych se mohla pustit do těchto baget a myslím,že se povedlo :-8 Přidala jsem semínka i do těsta,máme je tak radši a nepadají :-p Bagetky jsou nadýchané a lehce voní meltou.Jen jsem čekala,že těsto více obarví,ale to ničemu nevadí :-)) Posílám foto i bod a určitě zopakuji :yes:

maris maris

2. 7. 2009 09:21

cathleen, Ty mě vážně donutíš si koupit ty plechy na bagety, i když vážně pochybuji, že by se mi povedly tak jako Tobě. Tak Ti ale posílám bodík:yes:;-)

suzanna

2. 7. 2009 09:14

Cathleen, bagety vypadaji naprosto uzasne:-p Souhlasim s Vybusnou....v tomhle jsi naprosta jednicka:yes: klobouk dolu:-)

cathleen cathleen

2. 7. 2009 09:07

Ano, vařím si jí trochu víc a uchovávám zcezenou ve sklenici v lednici pro další pečení. Nádherně těsto barví a je po ní i mírně nasládlé, jako třeba to na slunečnicový chleba.

Gabina

2. 7. 2009 09:05

Cathleen, jen pro ujasnění, ta melta se dává tekutá, čili uvařená :-?

magdalenka magdalenka

2. 7. 2009 08:59

Nádhera! Ja som netušila, že takéto plechy vôbec existujú. Čo všetko sa tu nedozviem...

cathleen cathleen

2. 7. 2009 08:24

:-)Děkuju za pochvalu, pečka je moje vášeň. Jíst se musí naštěstí každž den a moji "pokusní králíci" - manžel a syn jsou ochotní sníst i ty méně podařené výrobky. Tímto i jim veřejně děkuji:-8

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tmavé rohliky tmavá bageta recept tmavé bagety tmavé pečivo z domácí pekárny domácí tmavé rohlíky tmavé rohlíky recept tmavé pečivo-recepty domácí tmavé bagety tmavé bagety recept tmavé domácí bagety recept na tmavé bagety recept na tmave rohliky domácí tmavá bageta tmavé pečivo domácí pekarna domácí pekárna tmavé pečivo tmave domácí rohlíky recept na tmavé domácí rohlíky tmavé bagety - recept tmavépečivo pečivo z domácí pekárny

Suroviny: voda, melta, cukr, droždí, mouka celozrnna pšeničná, mouka polohrubá, mouka hladká, olej olivový, sůl, sýr strouhaný, semínka lněná, vejce

TopRecepty.cz

Tmavé pečivo se semínky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1jAZ