Bramborovo-kedlubnová polévka se zakysanou smetanou
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 903 kJ / 455 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,74 g |
Tuky | 20,03 g |
Vláknina | 8,25 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 49,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborovo-kedlubnová polévka se zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8nzo
Moje poznámka
Bramborovo-kedlubnová polévka se zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8nzo
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 6 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 10 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 2 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 3 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 7 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 8 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 8 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 11 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 12 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 12 hodinami
Tématické fráze:
kedlubnovo chřestová polévka,
kedlubnová polévka s bramborem,
brokolicová polévka krémová,
bramborovo kedlubnová,
kedlubnová polévka s bramborem a smetanou,
kedlubny recepty,
kedlubnová polévka,
kedlubová polévka,
kedlubová polévka se zakysanou smetanou,
kedlubnovase zakysanou smetano,
recept jidla zakysanou smetanou
Suroviny:
kedlubna,
brambory,
smetana zakysaná,
máslo,
mouka hladká,
vývar,
sůl,
bylinky,
vejce
Komentáře (5)