Suroviny
Porce: 4 - 5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 884 kJ / 3 318 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,25 g |
| Tuky | 60,55 g |
| Vláknina | 67,45 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 2,24 g |
| Sůl | 5,10 g |
| Sacharidy | 564,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Krupník"- zapečené kroupy nejen s klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wzvg
Moje poznámka
"Krupník"- zapečené kroupy nejen s klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wzvg
Nejnovější recepty
Kuřecí kapsy plněné šunkou a uzeným sýrem, pečený květák a česnekový dip
Přidáno před 49 minutami
Trhaná krkovice
Přidáno před 1 hodinou
Hráškový krém bez mouky se smetanou a křupavou slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Plněná kuřecí kapsa broskví, šunkou a sýrem a sosík
Přidáno před 2 hodinami
Podzimní skořicové rolky s krémem
Přidáno před 4 hodinami
Losos s hráškovým pyré
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
JanaPav před 40 minutami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petraska před 2 hodinami
Maminčina ořechová bábovka
Priserka před 3 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
sab.pol@ před 3 hodinami
Domácí houstičky
Vratis před 3 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
Jandulka18 před 3 hodinami
Piškotový svítek do polévky
Kajkajak před 3 hodinami
Salátový losos
Kajkajak před 3 hodinami
Nejsilnější zeleninový vývar
Kajkajak před 3 hodinami
Bublanina
pesskecupem před 4 hodinami
Tématické fráze:
zapecene kroupy,
krupník,
krupník recept,
kroupy s bramborem a klobásou,
krupník - recepty,
zapečené kroupy se zeleninou,
recepty z krup,
zapečené brambory s klobásou,
zapecene kroupy se zampiony,
zapecene kroupy 4 porce,
krupnik s houbama,
zapecene kroupy s houbama a uzenym,
kurupník
Suroviny:
kroupy,
brambory,
cibule,
klobása pikantní,
lečo,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
smetana ke šlehání,
olej
Komentáře (3)