Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 422 kJ / 579 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,49 g |
| Tuky | 4,72 g |
| Vláknina | 13,20 g |
| Cholesterol | 16 mg |
| Sodík | 124 mg |
| Sůl | 0,22 g |
| Sacharidy | 107,99 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory oloupeme. Nakrájíme na menší kousky a vaříme v osolené vodě doměkka.
Krok 2: Když jsou brambory měkké, přidáme horké mléko, máslo, křen, hořčici a vyšleháme pyré.
Zveřejněno 26. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové pyré s hořčicí a křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LOwp
Moje poznámka
Bramborové pyré s hořčicí a křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LOwp
Nejnovější recepty
Kuřecí prsa, pečená zelenina a vejce (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Focaccia bez hnětení
Přidáno před 13 hodinami
Hrníčkové řezy s vanilkovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Nakládaný zrající sýr
Přidáno před 13 hodinami
Ořechové vánoční stromečky
Přidáno před 15 hodinami
Vepřový steak z kotlety se smaženou cibulí a sazeným vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 1 hodinou
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 1 hodinou
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 1 hodinou
Tvarohová štola
janatka před 3 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 4 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
bohdana před 5 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
HonzaR před 5 hodinami
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Sima1996 před 6 hodinami
Tématické fráze:
brambory s krenem,
bramborová kaše s křenem,
recept bramborové pyré,
krenové bramborové pyré,
jaký rozdíl mezi pyré a kaší,
batatove pyre s krenem,
bramborove pyre s hrubozrnnou horcici
Suroviny:
brambory,
sůl,
mléko,
máslo,
hořčice pikantní,
křen strouhaný
Komentáře (5)
https://cs.wikipedia.org/wiki/Bramborov%C3%A1_ka%C...
Doufám, že "mixování" a "šlehání" jsou v těchto končinách pořád ještě dvě různé věci
No, kdo ale rád vzpomíná na brkaši ze školní jídelny, tak šlehá, že (a ředí)