Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborové pyré s hořčicí a křenem

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 1. 2018 21:43

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 422 kJ / 579 kcal
Bílkoviny19,49 g
Tuky4,72 g
Vláknina13,20 g
Cholesterol 16 mg
Sodík 124 mg
Sůl0,22 g
Sacharidy107,99 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marynka

2. 2. 2018 21:01

Nedávno jsem od předního českého šéfkuchaře slyšela, jaký je rozdíl mezi kaší a br. pyré - pyré jsou uvařené a pouze prolisované brambory s máslem, kaše je s mlékem nebo smetanou a máslem. Nevěděla jsem ten rozdíl.

casino casino

2. 2. 2018 19:11

bofinka:
Doufám, že "mixování" a "šlehání" jsou v těchto končinách pořád ještě dvě různé věci;-) ale jinak s vámi souhlasím:yes:
No, kdo ale rád vzpomíná na brkaši ze školní jídelny, tak šlehá, že (a ředí);-(

bofinka

2. 2. 2018 18:30

Prohnat varene brambory plne skrobu, odhaduji ponornym mixerem, neni zrovna to prave orechove. Vysledkem je prave toto Tvoje evidentne zklihovatele pyré :-p
https://cs.wikipedia.org/wiki/Bramborov%C3%A1_ka%C...

RubyRom RubyRom

27. 1. 2018 13:48

:-K:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: brambory s krenem bramborová kaše s křenem recept bramborové pyré krenové bramborové pyré jaký rozdíl mezi pyré a kaší batatove pyre s krenem bramborove pyre s hrubozrnnou horcici

Suroviny: brambory, sůl, mléko, máslo, hořčice pikantní, křen strouhaný

TopRecepty.cz

Bramborové pyré s hořčicí a křenem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LOwp