Suroviny
Porce: 5 - 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 116 kJ / 2 896 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 83,49 g |
| Tuky | 174,33 g |
| Vláknina | 0,30 g |
| Cholesterol | 1,50 g |
| Sodík | 962 mg |
| Sůl | 2,24 g |
| Sacharidy | 248,10 g |
Postup přípravy
Dobrý je i po vychladnutí jako dezert s kopečkem zakysané smetany...
Zveřejněno 17. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hruškový / jablečný rýžový nákyp
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BA5k
Moje poznámka
Hruškový / jablečný rýžový nákyp
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BA5k
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 3 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 10 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 11 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 12 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronové rohlíčky
Terka39 před 7 minutami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 47 minutami
Šlehačkové cukroví
MonikaHo před 1 hodinou
Uherská pěna
Daami před 2 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 3 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 3 hodinami
Pudinkové jahodové tyčinky
AnettaP před 4 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 4 hodinami
Čína z vepřového masa
IvanaK před 5 hodinami
Tématické fráze:
jablečný nákyp,
rýžový nákyp s hruskami,
jablečný rýžový nákyp,
rýžový nákyp z hruškama,
rýžový nákyp s jablky a hruškami,
rýžový nákyp s hruškama,
zdravý hruškový nákyp recept,
rýžový nákyp poloraich,
rýžový s jablky a hruškami,
rýžový nákyp s tvarohem a jablky a hruskami,
rýžový jablečný nákyp,
hruška aby nezhnedla,
nakyp s hruškou
Suroviny:
mléko,
sůl,
máslo,
cukr vanilkový,
cukr,
vejce,
pudink vanilkový,
hruška,
skořice,
cukr krupice,
máslo,
rozinky,
ořechy,
kokos strouhaný,
šťáva citronová
Komentáře (5)