Postup přípravy
Dýně Hokkaido pečená s brambory a mrkví. Krok 2: Mezitím připravíme pastu z tvrdého strouhaného sýra, nivy, česneku, bazalky a oleje, nudle vložíme do mísy a promícháme s máslem a sýrovou pastou.
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nudle po provensálsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o6A
Moje poznámka
Nudle po provensálsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o6A
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 22 minutami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 2 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 2 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 13 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 14 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 3 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 16 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 17 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 17 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 19 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 19 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 19 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 20 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 21 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 21 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny po provensálsku,
špagety po provensálsku,
ratatui,
vepřové maso po provensálsku,
tartufata,
pohankové nudle,
domácí pohankové nudle,
špagety s plísňovým sýrem,
pene se spenatem,
pene po provencálsku,
kotleta s plísňovým sýrem,
provensalske testoviny,
pohankové nudle recepty,
crusta ze sýrů,
kureci rizoto po provensalsku,
lilek a cukina,
penne po provencálsku,
kureci nudlicky po provensalsku,
kotlety po provensálsku,
recept nudle
Suroviny:
nudle široké,
sýr tvrdý,
sýr niva,
česnek,
bazalka čerstvá,
olej,
máslo
Komentáře (2)