Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 363 kJ / 1 760 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,02 g |
Tuky | 73,66 g |
Vláknina | 15,20 g |
Cholesterol | 265 mg |
Sodík | 196 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 229,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečná / hrušková buchta (nejen) z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9w2z
Moje poznámka
Jablečná / hrušková buchta (nejen) z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9w2z
Nejnovější recepty
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 4 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 4 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 4 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 4 hodinami
Grilovaná hovězí žebra low&slow
Přidáno před 4 hodinami
Philly cheesesteak
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté knedlíky - meruňkové s tvarohem
Cikitaka před 57 minutami
Meruňkový koláč s drobenkou
zackovam před 1 hodinou
Pomazánka z červené řepy na způsob tataráku
dvinsky před 1 hodinou
Kuře na paprice s hráškem
Aknytsirk před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Sonisko před 3 hodinami
Cukeťák na plechu
Kacenka1981 před 4 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
veeronica12 před 4 hodinami
Růžičky s tvarohovou náplní
Mizera před 4 hodinami
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
malipi před 5 hodinami
Linecký koláč s marmeládou
Okina před 5 hodinami
Tématické fráze:
hrušková buchta,
buchta z remosky,
rychla hruskova buchta,
buchta s jablky z remosky,
rychlá buchta s hruškami,
buchta s jablky a hrušky,
buchta v remosce,
jablečná/hrušková buchta(nejen) z remosky,
buchty s jablky a hruškami,
koláč ze strouhaných jablek v remosce,
buchta s jablky v remosce,
buchta ze strouhanych hrusek,
buchta do remosky,
jablkova buchta remoska,
jablečná strouhaná buchta s krémem,
buchta ovocna s remosky,
v remosce pečený jablečný páj recept pečený v v remosce,
hruškový koláč z remosky,
buthta hruskova v remosce,
rychla buchta s jablky a krémem
Suroviny:
vločky ovesné,
mléko,
jablko,
vejce,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
olej,
cukr,
kůra citronová,
skořice,
jablko,
kakao,
kokos,
rozinky,
brusinky,
čokoláda
Komentáře (1)