Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 168 kJ / 996 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,48 g |
| Tuky | 37,63 g |
| Vláknina | 41,56 g |
| Cholesterol | 142 mg |
| Sodík | 1,17 g |
| Sůl | 2,76 g |
| Sacharidy | 77,05 g |
Postup přípravy
Osolíme, opepříme, strouhneme trochu muškátového oříšku a do omáčky přidáme předvařenou zeleninu. Krok 3: Krátce povaříme, přisypeme šunku nakrájenou nadrobno a po chvilce vypneme. Na talíři posypeme jemně nasekanou petrželkou.
Podáváme s bílým chlebem nebo pečivem a volským okem.
Zveřejněno 31. 7. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kedlubny s brokolicí na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m4RO
Moje poznámka
Kedlubny s brokolicí na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m4RO
Nejnovější recepty
Oříškové oválky
Přidáno před 2 hodinami
Domácí těstoviny s pečeným kuřetem
Přidáno před 5 hodinami
Mandarinková roláda z bílků
Přidáno před 5 hodinami
Tyčinky se sýrem a kmínem
Přidáno před 6 hodinami
Pečená uzená krkovice s bramborovým knedlíkem a kysaným zelí
Přidáno před 7 hodinami
Smažený candát na másle podle Marka Raditsche
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá rajská omáčka
vladhn před 30 minutami
Červená polévka s pohankou
Bretik před 1 hodinou
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 3 hodinami
České buchty
abigail.horynova před 3 hodinami
Pomazánka Palivec
Jarda1972 před 3 hodinami
Kynutý čert a Mikuláš (pajtáše)
JanaPav před 3 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Patoja před 3 hodinami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Fijajda před 3 hodinami
Koule v rajdě - dietní a skvělé
Jan Nemec před 6 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Vladka321 před 7 hodinami
Tématické fráze:
recepty brokolice a kedlubna,
kedlubny recepty,
kedlubna a brokolicí
Suroviny:
kedlubna,
brokolice,
cibule,
česnek,
solamyl,
šunka,
sůl,
pepř,
ořech muškátový,
mléko,
smetana,
petrželka,
olej
Komentáře (1)