Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 210 kJ / 2 679 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 125,98 g | 
| Tuky | 208,62 g | 
| Vláknina | 2,94 g | 
| Cholesterol | 1,36 g | 
| Sodík | 3,26 g | 
| Sůl | 6,44 g | 
| Sacharidy | 74,10 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Vietnamský karamelizovaný bůček (Thịt kho tàu )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OB6E
Moje poznámka
					 
				
Vietnamský karamelizovaný bůček (Thịt kho tàu )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OB6E
Nejnovější recepty
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 18 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 18 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 19 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 7 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 7 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 8 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 9 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 9 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 9 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 9 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 10 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 10 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 10 hodinami
						Tématické fráze:
						
							karamelizovaný bůček, 
						
						
							vietnamský bůček, 
						
						
							recept na vietnamsky bůček, 
						
						
							kho tau, 
						
						
							thit kho tau, 
						
						
							karamelizovany pečený bůček, 
						
						
							alza.cz/co-je-pomaly-hrnec, 
						
						
							vietnamské bůček, 
						
						
							karamelizovany kokos, 
						
						
							vietnamské recepty, 
						
						
							vietnamsky bůček s rýží, 
						
						
							karamelzovany bucek, 
						
						
							bůček recepty, 
						
						
							vietnamsky děkuji, 
						
						
							vietnamsky pečený bucek, 
						
						
							karamelizovaný bůček recept, 
						
						
							vetnamsky bůček, 
						
						
							vetnamsky karamelizovany bůček, 
						
						
							vietnamské recepty top recepty, 
						
						
							vietnamsky  sladky buček
						
					
						Suroviny:
						
							bůček bez kosti, 
						
						
							vejce, 
						
						
							cibule šalotka, 
						
						
							česnek, 
						
						
							cukr krupice, 
						
						
							omáčka rybí, 
						
						
							kokos, 
						
						
							olej, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl, 
						
						
							feferonka
						
					
 
	 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (21)
doporučuji doplnit o kvašenou zeleninu (pickels nebo vietnamské kim-či) a mungo klíčky, naprosto to k tomu ladí a fakt pecka!
Hezký receptík a krásné fotky.
Děkuji.
Děkuji za vysvětlení a opravdu jsem netušil, že takové zařízení existuje. Doma vaříme stále klasicky na plynu, takže mám evidentně mezery ve vzdělání. Také děkuji za odkaz na Alzu a podívám se na něj. Vůbec si nevybavuji, že bych jej někdy v běžném obchodě viděl.
A když si představím tu vůni a chuť....ale dotaz - PH nemajíc, trouba na cca 90 stupňů, prostě klasické pomalé pečení....výsledek by mohl být stejný si myslím.....?