Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 210 kJ / 2 679 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,98 g |
Tuky | 208,62 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 3,26 g |
Sůl | 6,44 g |
Sacharidy | 74,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kostky cca 5 cm, vejce uvaříme na tvrdo, šalotku, česnek a feferonku nakrájíme na drobno.
Krok 2: Do misky dáme maso, lehce osolíme a opepříme, přidáme šalotku, česnek, rybí omáčku a vše promícháme, aby se každý kousek obalil. Dáme do lednice tak na půl hodiny uležet. Když je čas, tak i déle, já nechala přes noc.
Krok 3: Na pánvi na trošce oleje necháme zkaramelizovat cukr. Až je krásně zlatý, přidáme uležené maso a chvíli restujeme. Pak přidáme vodu z kokosu, přendáme do pomalého hrnce a pomalíme na high 4 hodiny.
Krok 4: Asi hodinu před koncem přidáme oloupaná vejce.
Krok 5: Když je maso měkké, je hotovo. Můžeme ještě dochutit trochou rybí omáčky a pepřem.
Krok 6: Hotový pokrm přizdobíme něčím zeleným a servírujeme s rýží nebo se dá konzumovat i jen s chlebem.
Zveřejněno 2. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vietnamský karamelizovaný bůček (Thịt kho tàu )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OB6E
Moje poznámka
Vietnamský karamelizovaný bůček (Thịt kho tàu )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OB6E
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 6 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 11 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 12 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 7 minutami
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 16 minutami
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 4 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 4 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 4 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 4 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 4 hodinami
Jarní pomazánka s vejci
Slavista62 před 4 hodinami
Pikatní polévka z červené čočky
Kajkajak před 4 hodinami
Brokolicová polévka s vločkami
Suzy8 před 4 hodinami
Tématické fráze:
karamelizovaný bůček,
vietnamský bůček,
recept na vietnamsky bůček,
kho tau,
thit kho tau,
karamelizovany pečený bůček,
alza.cz/co-je-pomaly-hrnec,
vietnamské bůček,
karamelizovany kokos,
vietnamské recepty,
vietnamsky bůček s rýží,
karamelzovany bucek,
bůček recepty,
vietnamsky děkuji,
vietnamsky pečený bucek,
karamelizovaný bůček recept,
vetnamsky bůček,
vetnamsky karamelizovany bůček,
vietnamské recepty top recepty,
vietnamsky sladky buček
Suroviny:
bůček bez kosti,
vejce,
cibule šalotka,
česnek,
cukr krupice,
omáčka rybí,
kokos,
olej,
pepř,
sůl,
feferonka
Komentáře (20)
doporučuji doplnit o kvašenou zeleninu (pickels nebo vietnamské kim-či) a mungo klíčky, naprosto to k tomu ladí a fakt pecka!
Hezký receptík a krásné fotky.
Děkuji.
Děkuji za vysvětlení a opravdu jsem netušil, že takové zařízení existuje. Doma vaříme stále klasicky na plynu, takže mám evidentně mezery ve vzdělání. Také děkuji za odkaz na Alzu a podívám se na něj. Vůbec si nevybavuji, že bych jej někdy v běžném obchodě viděl.
A když si představím tu vůni a chuť....ale dotaz - PH nemajíc, trouba na cca 90 stupňů, prostě klasické pomalé pečení....výsledek by mohl být stejný si myslím.....?