Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí guláš na český způsob

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 1. 2019 18:07

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 965 kJ / 1 904 kcal
Bílkoviny313,81 g
Tuky20,60 g
Vláknina32,70 g
Cholesterol 720 mg
Sodík 1,65 g
Sůl4,05 g
Sacharidy90,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s houskovým knedlíkem a můžeme ještě posypat jednotlivé porce kroužky nakrájené cibule.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jana Pá

22. 1. 2019 11:49

Drobek, asi to tak dělá ?, sice nevím proč, ale na fotkách to vypadá "in", ale musím přiznat, že i já to tam někdy "vrznu" a manžel to dá bokem, ale nevidím v tom problém , každý si to musí přebrat po svém .

MiskaM MiskaM

22. 1. 2019 11:21

zizala: jsem ji taky chtěla dát ale zrovna jsem ji neměla :-( tak jsem dala bílou :-8

zizala zizala (moderátorka)

22. 1. 2019 11:17

Taky dávám syrovou cibuli, raději červenou, je jemnější.

Lenunka Lenunka

22. 1. 2019 11:03

já musím říct že taky na porce guláše dávám tenké kroužky cibule :-)

MiskaM MiskaM

22. 1. 2019 10:43

Drobek: já nevidím na tom špatného dát sýrovou cibuli na guláš ;-) dnes se to dává cca skoro všude snad i zde v topkách jsem to někde i viděla ;-) to proč se divíte. Věřím že i spousta z nás to dělají jen si to neumí přiznat :-)

Drobek Drobek

22. 1. 2019 10:13

Copak maggi, to mi tam vadí nejmíň, jen žasnu nad kuchařskou módou, jinak to nazvat neumím, posypat guláš syrovou - čerstvoou cibulí. Proboha proč?:-O

MiskaM MiskaM

21. 1. 2019 23:40

hospodyne: no tak gulášů máte tolik a každý má své jiné ingredience, já kolikrát dělám takových druhů gulášů že dám i třeba něco co by tam někdo nedal. Ale kdo nezkusí tak jako by nechutnal ;-) někdo by tam nedal třeba ani protlak či kečup ;-) zkusila jsem a je fakt dobrý ;-)

hospodyne

21. 1. 2019 22:04

Mám velice intenzívní nutkání se ohradit vůči názvu guláše. Nechcete ho nazvat ..jak ho vařím já, nebo .. dle MiskyM?? Nemyslím, že by každá česká kuchařka lila do guláše maggi.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cesky gulas může se dát do guláše syrová paprika recept z hovězího na guláš jako zverina jak a z čeho uvařit hovězí guláš guláš z hovězího ořechu jak uvarit gulas aby byl hodne tmavy z klizky gulas hovezi jako z divočáka hovězí guláš ala na zverinu hovězí guláš na zvěřinau česky guláš top recept jak uvařit guláš aby byl tmavý nedal jsem protlak do guláše hovězí guláš dá se dát olej do gulase dobry cesky guláš recept hovězí guláš ala zvěřina hovězí guláš s ořechy hovězí guláš na způsob z divočiny jaké koření se dává do hovězího gulasu hovězí a la bažant co dat do gulase aby byl tmavý

Suroviny: kližka hovězí, cibule, koření, protlak rajčatový, kečup sladký, pivo černé, paprika sušená sladká, česnek, kmín mletý, pepř mletý, brambory

TopRecepty.cz

Hovězí guláš na český způsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YP2A