Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Giovanni řezy

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 7. 2009 20:29

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 908 kJ / 2 846 kcal
Bílkoviny77,89 g
Tuky117,70 g
Vláknina11,12 g
Cholesterol 1,53 g
Sodík 608 mg
Sůl1,56 g
Sacharidy363,26 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Opět inspirace od DrOetkra.

Recept je dost náročný, ale moc dobrý.

Je lepší dělat v chlebíčkové formě kvůli udržení tvaru.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

míša

22. 5. 2010 12:46

mňam!to je ale výborná dobrota ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 7. 2009 21:44

Jééé, to je nádhera!:-O:yes::yes: No, trochu náročné, ale super:-)

pipre pipre

13. 7. 2009 21:30

Perfektně popsaný postup a moučník také vypadá skvěle. Je to sice trochu náročné, ale za tu práci to jistě stojí :-)Bodík:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vanilkové řezy krem z gustinu zelatina z pudingu želatina dr. oetker mail giovanni.com.vn loc:cz želatina dr.oetker puding želatina želatina dr oetker vanilkový krém dr. oetker dr.oetker želatina směs otker recepty želatina dr.otker dr otker peceni jahodove rezy dr.otker dr otker želatina dr.oetker pečeni želatina dr.oetker recepty krém s gustinem vanilkový krém dr. jahodová náplň dr otker

Suroviny: vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, gustin, pudink vanilkový, mléko, žloutek, cukr, cukr vanilkový, smetana ke šlehání, želatina, voda, jahody, želatina, voda, šťáva citronová, cukr, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Giovanni řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GZL0