Giovanni řezy
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 908 kJ / 2 846 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,89 g |
Tuky | 117,70 g |
Vláknina | 11,12 g |
Cholesterol | 1,53 g |
Sodík | 608 mg |
Sůl | 1,56 g |
Sacharidy | 363,26 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Opět inspirace od DrOetkra.
Recept je dost náročný, ale moc dobrý.
Je lepší dělat v chlebíčkové formě kvůli udržení tvaru.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 5. 2010 12:46
mňam!to je ale výborná dobrota
13. 7. 2009 21:44
Jééé, to je nádhera! No, trochu náročné, ale super
13. 7. 2009 21:30
Perfektně popsaný postup a moučník také vypadá skvěle. Je to sice trochu náročné, ale za tu práci to jistě stojí Bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 4 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 4 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Fit salát
Přidáno před 16 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 21 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 52 minutami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 1 hodinou
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 1 hodinou
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 2 hodinami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 2 hodinami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 2 hodinami
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 3 hodinami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 5 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vanilkové řezy krem z gustinu zelatina z pudingu želatina dr. oetker mail giovanni.com.vn loc:cz želatina dr.oetker puding želatina želatina dr oetker vanilkový krém dr. oetker dr.oetker želatina směs otker recepty želatina dr.otker dr otker peceni jahodove rezy dr.otker dr otker želatina dr.oetker pečeni želatina dr.oetker recepty krém s gustinem vanilkový krém dr. jahodová náplň dr otker
Suroviny: vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, gustin, pudink vanilkový, mléko, žloutek, cukr, cukr vanilkový, smetana ke šlehání, želatina, voda, jahody, želatina, voda, šťáva citronová, cukr, cukr moučkový
Giovanni řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GZL0
3 názory