Farářská polévka / zeleninová s vaječnými nočky
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 310 kJ / 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,55 g |
Tuky | 60,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 633 mg |
Sodík | 239 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 31,39 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Polévka se dá udělat i tak, že se v hrnci udělá jíška, z ní vaječné nočky + hned zelenina a vývar. Je to sice rychlejší a bez malé pánvičky na mytí navíc, ale to nám tak nejede, jako když se předem zelenina chvíli osmaží. To dodá polévce mnohem lepší chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 5. 2023 07:45
18. 5. 2023 07:39
19. 4. 2023 15:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 3 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 3 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 4 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 11 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 1 hodinou
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 2 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 2 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 2 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 2 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 2 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 2 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zahustit polévky, zlepšit jejich chuť a zvýšit výživnost? Skvěle je doplní nudle, noky, knedlíčky, kapání, svítky či krutony
Jak na domácí křupavé cini minis z tortilly: Snadná a rychlá snídaně voní skořicí a připravená je v cukuletu
Jak uvařit fazolové lusky. Recepty na skvělé omáčky, saláty a zapékanou zeleninu
Další recepty
Tématické fráze: polevky zeleninove zeleninová s nočky recepty zeleninove polevky zeleninová polévka s nočky
Suroviny: zelenina čerstvá, máslo, vývar masový, sůl, pepř mletý, česnek, máslo, mouka hladká, vejce, sůl, koření
Farářská polévka / zeleninová s vaječnými nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ekxk
3 názory