Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 757 kJ / 2 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,83 g |
Tuky | 43,42 g |
Vláknina | 25,73 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 3,32 g |
Sůl | 8,21 g |
Sacharidy | 502,09 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do mísy vlijeme vlažnou vodu, přidáme droždí a necháme vzejít kvásek.
Krok 2: Poté přidáme mouku, sůl, kmín, vejce a šťouchané brambory. Vše vypracujeme v jemné těsto.
Krok 3: Dáme na teplé místo vykynout. Těsto vložíme do vymazané formy a dáme do trouby přibližně na 35-40 minut péct. Chléb pečeme při 190 - 180°C
Zveřejněno 30. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavo - vláčný bramborový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DjA6
Moje poznámka
Křupavo - vláčný bramborový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DjA6
Nejnovější recepty
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 1 hodinou
Kynutý makový závin se švestkami
Přidáno před 1 hodinou
Dýňový chlebíček bez vajec
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 15 hodinami
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 21 hodinami
Krokety ze zbylého vařeného masa a zeleniny
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z dýně hokkaido
AnKo312 před 36 minutami
Lehce pikantní guláš z bedel
Cyklistka před 1 hodinou
Bramboračka
Susanna před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
musilek.p před 3 hodinami
Dršťková polévka
Andras před 3 hodinami
Hrušková povidla na koláče
Hulecova před 3 hodinami
Mrkvová bábovka
iveta.kroul před 4 hodinami
Vláčný jogurtový koláč
Ivamo před 4 hodinami
Polévka z červené čočky s česnekem
TankerCZ před 4 hodinami
Tématické fráze:
domácí bramborový chléb,
recept na bramborový chleba pro začátečníky,
při kolika stupních pečeme chleba,
krupavy chleb recept
Suroviny:
mouka hladká,
brambory,
voda,
olej,
vejce,
droždí čerstvé,
sůl,
kmín mletý
Komentáře (10)
A před pečením nenecháváš znovu kynout, ale rovnou upečeš