Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 237 kJ / 774 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,41 g |
| Tuky | 43,21 g |
| Vláknina | 47,92 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 99 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 43,60 g |
Postup přípravy
Když jsou houby měkké, zastříkneme sójovkou a po chvilce vypneme.
Současně osmažíme camembert na oleji. Krok 3: Žervé rozmícháme s trojúhelníčkem, přidáme 1/2 lžičky pepře, event. přisolíme, je-li třeba. Kopeček přijde na smažený camembert. Ozdobený petrželkou.
Žampiónovou směs ochutnáme a je-li třeba, přisolíme.
Zveřejněno 28. 5. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený camembert se žampiónovou přílohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gm3y
Moje poznámka
Smažený camembert se žampiónovou přílohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gm3y
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 3 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 6 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 7 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 9 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 22 minutami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 25 minutami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 30 minutami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 1 hodinou
Bramboráky
jahodp před 1 hodinou
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 1 hodinou
Kilimandžáro
jahodp před 1 hodinou
BeBe střecha
jahodp před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
jahodp před 1 hodinou
Tématické fráze:
počasí na měsíc duben,
smaženy camembert
Suroviny:
sýr camembert,
žampióny,
rajče sušené v oleji,
cibule,
sýr gervais,
pepř mletý,
sůl,
česnek,
pórek,
šalvěj,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
sůl,
olej,
máslo
Komentáře (1)