Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 237 kJ / 774 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,41 g |
Tuky | 43,21 g |
Vláknina | 47,92 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 43,60 g |
Postup přípravy
Když jsou houby měkké, zastříkneme sójovkou a po chvilce vypneme.
Současně osmažíme camembert na oleji. Krok 3: Žervé rozmícháme s trojúhelníčkem, přidáme 1/2 lžičky pepře, event. přisolíme, je-li třeba. Kopeček přijde na smažený camembert. Ozdobený petrželkou.
Žampiónovou směs ochutnáme a je-li třeba, přisolíme.
Zveřejněno 28. 5. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený camembert se žampiónovou přílohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gm3y
Moje poznámka
Smažený camembert se žampiónovou přílohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gm3y
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 8 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný perník
ferda30 před 50 minutami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 3 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 3 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 3 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 4 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 6 hodinami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 6 hodinami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 8 hodinami
Tématické fráze:
počasí na měsíc duben,
smaženy camembert
Suroviny:
sýr camembert,
žampióny,
rajče sušené v oleji,
cibule,
sýr gervais,
pepř mletý,
sůl,
česnek,
pórek,
šalvěj,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
sůl,
olej,
máslo
Komentáře (1)