Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 984 kJ / 1 191 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,53 g |
| Tuky | 97,35 g |
| Vláknina | 18,00 g |
| Cholesterol | 134 mg |
| Sodík | 1,35 g |
| Sůl | 3,20 g |
| Sacharidy | 41,27 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jemně nakrájenou cibuli osmahneme na sádle do světle zlatova, přidáme na kostky nakrájené maso a za stálého míchání osmahneme, přidáme hladkou mouku a opět osmahneme.
Krok 2: Zaprášíme sladkou paprikou, přidáme trochu rajčatového protlaku, znovu osmahneme a zalijeme vývarem. Osolíme, přidáme třený česnek, drcený kmín, pepř a dusíme.
Krok 3: Před dokončením přidáme na jemno rozemletou majoránku.
Krok 4: Před podáváním se každá porce ozdobí půlkou ohřátého párku.
Podáváme s houskovými knedlíky nebo vařenými brambory.
Podáváme s houskovými knedlíky nebo vařenými brambory.
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pražský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x9E
Moje poznámka
Pražský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x9E
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 8 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 9 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 9 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 11 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 4 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 7 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 8 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 10 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 11 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 12 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 12 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 13 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 13 hodinami
Tématické fráze:
pražská omáčka,
pražský hovězí guláš,
gulaše kuchařka recepty,
guláš z vepřové panenky,
vepřové po pražsku,
gulas z panenky,
hovězí po pražsku,
vepřová panenka guláš,
pražská hovězí pečeně,
hovězí plíčky,
recept na pražskou omáčku,
pražská vepřová pečeně,
guláš s vepřové panenky,
hovezi plicka,
pražská hovězí,
hovezi pecene po prazsku video,
kuchařka gulaš,
hovězí pečeně po pražsku,
pražska omáčka recept,
omáčka prážská
Suroviny:
cibule,
sádlo,
kližka hovězí,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
protlak,
vývar masový,
sůl,
česnek,
kmín celý,
pepř mletý,
majoránka,
párky
Komentáře (6)