Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 293 kJ / 3 177 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 223,35 g |
| Tuky | 139,22 g |
| Vláknina | 89,25 g |
| Cholesterol | 1,11 g |
| Sodík | 2,17 g |
| Sůl | 5,04 g |
| Sacharidy | 213,05 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvarenú sóju rozmixujeme nahrubo.
Krok 2: Pridáme v mlieku rozšľahané vajíčka, zeleninu, strúhaný syr, muškátový kvet, sekanú vňať, korenie a osolíme. Dobre premiešame a podľa potreby troška zahustíme múkou.
Krok 3: Zmes dáme do vymasteného pekáčika a pečieme v rúre na 180°C cca 45 minút.
Krok 4: Necháme prechladnúť vo forme, potom vyklopíme a krájame na rezy.
Podávame so zeleninou alebo zeleninovým šalátom.
Podávame so zeleninou alebo zeleninovým šalátom.
Zveřejněno 1. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninovo-sójový nákyp
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rOLk
Moje poznámka
Zeleninovo-sójový nákyp
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rOLk
Nejnovější recepty
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 1 hodinou
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 13 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 14 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Išlské dortíčky
dra.carol před 46 minutami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 50 minutami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 7 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 10 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 11 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 12 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 12 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 15 hodinami
Tématické fráze:
zeleninové recepty,
zeleninový nákyp recept
Suroviny:
soja,
hrášek,
kukuřice,
mléko,
vejce,
sýr tvrdý,
nať petrželová,
mouka hladká,
květ muškátový,
pepř,
sůl
Komentáře (1)