Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 538 kJ / 1 085 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 167,90 g |
Tuky | 41,70 g |
Vláknina | 5,18 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 542 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 8,40 g |
Postup přípravy
Dochutíme solí a zelenou sekanou petrželí.
Zveřejněno 23. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Silvestrovská půlnoční polévka (aneb vyprošťovací polévka pro každou příležitost)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rA24
Moje poznámka
Silvestrovská půlnoční polévka (aneb vyprošťovací polévka pro každou příležitost)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rA24
Nejnovější recepty
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 minutami
Gravlax vejce
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 6 minutami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 16 minutami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 43 minutami
Makronky Danča
Malickakucharka před 1 hodinou
Rebarborový koláč
JitkaJS před 2 hodinami
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 3 hodinami
Čočka na kyselo
el.mencl před 3 hodinami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 3 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 5 hodinami
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 6 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
kost hovězí morková,
slepice,
cibule,
česnek,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
kmín celý,
sůl,
tuk,
bulva celerová,
kapustičky
Komentáře (11)
Ale - dovolila bych si polemizovat s výhodou papiňáku v případě hodně práce v kuchyni na jiných pochoutkách....hodím flákoty do hrnce a nechám na minimální teplotu ať si tam dělají co chtějí, jestli tam jsou dvě hodiny nebo tři nebo čtyři je úplně jedno, nemusím na ně myslet ani je hlídat...a až se mi to časově hodí polévku dokončím ( že ideál PH o tom není pochyb....)
Jj, množství vody