Suroviny
Porce: 18ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 445 kJ / 1 540 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,08 g |
Tuky | 46,36 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 598 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 217,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xv6E
Moje poznámka
Smetanové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xv6E
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 3 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 6 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 10 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 11 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková z jelena
Sahula před 1 minutou
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 36 minutami
Koláč z cukety
Vampi před 2 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 2 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 3 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 4 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 5 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 6 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 8 hodinami
Tématické fráze:
smetanové řezy,
pudink ole,
pudink creme olé,
smetana na vaření recepty,
smetana ke šlehání recept,
olé řezy,
créme olé,
óle pudink,
smetanový řez,
recepty ze smetany na vaření,
řezy ze smetany,
pudink bez vareni,
řezy ze smetany ke šlehání,
recepty ze smetany ke šlehání,
smetana na vařeni recept,
ole pudink bez vareni,
smetanový moučník,
smetana na vaření,
krém z pudinku bez vaření,
smetanovy pudink
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
smetana ke šlehání,
pudink bez vaření
Komentáře (2)