Řecký guláš stifado z české trouby
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 9 811 kJ / 2 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 269,42 g |
Tuky | 66,33 g |
Vláknina | 66,37 g |
Cholesterol | 600 mg |
Sodík | 4,26 g |
Sůl | 10,50 g |
Sacharidy | 137,16 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Původně se dělal tento guláš z králičího masa, až později se začal v Řecku dělat z hovězího. Obojí je moc dobré. Výhodou toho z trouby je, že si ho nejméně 90 minut nemusíme všímat a vůbec troubu neotvíráme.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 14 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 14 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 16 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 18 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 2 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 7 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 7 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 7 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 7 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 7 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 8 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Ředkve a jejich pěstování: Nenáročná zelenina je plná cenných živin, výborně chutná a dlouho vydrží
Ceny občerstvení na MS v hokeji v Praze: Pivo za 110 Kč, hranolky za 80 Kč a 70 Kč „vysolíte“ za vodu v „petce“
Další recepty
Suroviny: kližka hovězí, česnek, olej olivový, cibule, olej olivový, víno červené, ocet, med, skořice, bobkový list, koření nové koření, pepř černý, koření hřebíček, koření oregáno sušené, rozmarýn čerstvý, rajče sekané, protlak rajčatový, sůl, pepř mletý
Řecký guláš stifado z české trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4NRk
0 názorů