Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 302 kJ / 311 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,42 g |
Tuky | 1,12 g |
Vláknina | 21,66 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 64 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 53,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli osmahnu na ghí, zapráším lžící mouky a přidám žampiony, které jsem opláchla pod vodou. Zaliji vývarem, přidám brambory na kostičky a vařím do měkka.
Až jsou žampiony a brambory měkké, rozmixuji krém do hladka. Okořením a zjemním trochou smetany. Už nevařím.
Až jsou žampiony a brambory měkké, rozmixuji krém do hladka. Okořením a zjemním trochou smetany. Už nevařím.
Zveřejněno 15. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborný žampionový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lq2j
Moje poznámka
Výborný žampionový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lq2j
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 8 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 13 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 15 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 18 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 6 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 8 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 8 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 8 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 9 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 9 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 9 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 11 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 11 hodinami
Suroviny:
žampióny,
cibule,
ghee,
brambory,
česnek,
vývar zeleninový,
pepř,
kmín drcený,
ořech muškátový,
smetana,
mouka hladká
Komentáře (1)