Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablečná buchta pečená v remosce

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 40 min

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava)

26. 11. 2020 10:07

Suroviny pro 10 porcí

10 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 353 kJ / 3 909 kcal
Bílkoviny68,35 g
Tuky210,93 g
Vláknina26,19 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 415 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy421,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Použila jsem větší remosku o průměru 32 cm.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: cukr krupice, vejce, olej, mouka polohrubá, kakao, prášek do pečiva, skořice mletá, ořechy vlašské, jablko, mouka hrubá, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Jablečná buchta pečená v remosce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kpw6