Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bulgurový bezmasý pilaf (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina)

Hodnocení receptu je 4,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Taevita Taevita

Náročný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 5

5

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 727 kJ /
3 042 kcal
Bílkoviny128,83 g
Tuky51,25 g
Vláknina195,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,98 g
Sůl12,08 g
Sacharidy421,89 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli a papriky pokrájíme nadrobno.
V hlubší pánvi rozehřejeme olej, přidáme cibuli a papriku a za občasného míchání smažíme cca 10 minut.
Přidáme česnek, kmín a protlak a smažíme asi 1-2 minuty, pak přidáme bulgur a za stálého míchání smažíme 1 minutu.
. Krok 2: Potom přidáme konzervu rajčat, vývar, cizrnu, sůl a pepř, zvýšíme teplotu a přivedeme k varu. Zakryjeme pokličkou, teplotu snížíme a vaříme 20 minut, bez pokličky dalších 5-10 minut.
Vmícháme nasekanou petrželku a kukuřici.

Zveřejněno 22. 3. 2021

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bulgurový bezmasý pilaf (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nExD

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bulgurový bezmasý pilaf (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nExD

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
olej olivový, cibule, paprika čerstvá červená, česnek, římský kmín mletý, protlak rajčatový, bulgur, rajče, vývar zeleninový, cizrna, sůl, pepř mletý, petrželka, kukuřice

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu