Vepřová panenka a kuřecí prsíčka sous vide, se zelenými fazolkami na ghí a česneku
Postup přípravy
Krok 1: Panenku rozdělíme na 3 stejné kousky, kuřecí prsa necháme vcelku, osolíme, okořeníme pepřem, sušeným česnekem, obalíme v bylinkách nebo v libovolné marinádě, necháme asi hodinku odpočinout v lednici . Po hodině dáme každý kus masa vakuovat, dáme opět do lednice necháme dva dny odležet.
Krok 2: Po dvou dnech maso v sáčcích dáme do hrnce sous vide, nastavíme teplotu 55 st. na 40 min. Mezitím co se dělá maso, připravíme fazolky můžeme použít jakékoliv. Čerstvé musíme předem uvařit, zmrazené nebo sterilované připravíme tak, že na pánev dáme ghí až se rozpustí, přidáme fazolky, osolíme, opepříme, přidáme česnek nakrájený na plátky, opékáme, po dokončení uchováme v teple.
Krok 3: Po uvaření maso vytáhneme ze sáčku a doděláme na pánvi, stačí tak 3 minuty z každé strany. Poté maso vyndáme z pánve a nakrájíme na plátky, jako přílohu jsem zvolila zelené fazolky nebo kdo chce, tak i s opékaným bramborem a doplníme zeleninovým salátem.
Zveřejněno 4. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka a kuřecí prsíčka sous vide, se zelenými fazolkami na ghí a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oGOA
Moje poznámka
Vepřová panenka a kuřecí prsíčka sous vide, se zelenými fazolkami na ghí a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oGOA
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 5 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 9 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 minutami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 minutami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 4 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 4 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 5 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 6 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 6 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 6 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 7 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
prsa kuřecí,
sůl,
pepř,
česnek,
marináda,
fazolky zelené,
česnek,
ghee
Komentáře (1)