Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelí s hovězím masem

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Petra Dvor. Petra Dvor.

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 115 kJ /
984 kcal
Bílkoviny118,77 g
Tuky37,22 g
Vláknina12,24 g
Cholesterol 262 mg
Sodík 251 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy40,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zpěníme cibulku, nakrájíme maso na kostky a orestujeme na cibuli. Přidáme zelí, koření, osolíme, podlijeme vodou a dusíme do měkka. Krok 2: Ze sádla a mouky připravíme jíšku, maso jemně zahustíme. Ke konci přidáme česnek. Krok 3: K masu přikusujeme chléb a popíjíme dobré pivo.

Zveřejněno 8. 4. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelí s hovězím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xRlE

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelí s hovězím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xRlE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

zizala: dobrý den, recept jsem dostala před lety od kolegyně a dělám to podle něj, zelí dám hned k masu. Kaši jsem ze zelí neměla, ale máte dobrý nápad, když se dá ke konci, bude to možná ještě lepší. Také to zkusím. :-) Děkuji

Než se udusí maso, bude ze zelí kaše :-(. Přidala bych zelí na posledních 15 minut.

Suroviny:
maso hovězí, cibule, zelí kysané, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, sůl, česnek, mouka hladká, sádlo

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu