Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šlehačkové brambory na tymiánu a slanině

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 90 min

100 min (10 min příprava + 90 min tepelná úprava)

10. 10. 2021 14:52

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 064 kJ / 3 839 kcal
Bílkoviny123,68 g
Tuky328,62 g
Vláknina14,10 g
Cholesterol 640 mg
Sodík 4,54 g
Sůl11,20 g
Sacharidy90,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tyto brambory můžete mít jen tak, nebo je zvolit jako přílohu a udělat k nim nějaký buď steak, já zvolila tyto kuličky z mletého masa.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: brambory, slanina anglická, cibule, šlehačka, sůl, pepř, tymián, sýr nastrouhaný, maso mleté, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Šlehačkové brambory na tymiánu a slanině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qwMr