Rajčata v kořeněném nálevu
Zavařená rajčata v kořeněném nálevu jsou skvělá pod pečené maso, nebo pro přípravu rajčatových omáček. Využijete je například i při přípravě rajské polévky. Stačí rozmixovat a dochutit.
Suroviny pro 1 dávka
8 sklenic o objemu 0,7 l
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 843 kJ / 2 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,00 g |
Tuky | 8,00 g |
Vláknina | 64,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16,28 g |
Sůl | 40,00 g |
Sacharidy | 442,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčata v kořeněném nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4RGV
Moje poznámka
Rajčata v kořeněném nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4RGV
Nejnovější recepty
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ledvinky na paprice
OK1AMF před 3 minutami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 9 minutami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 20 minutami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Orbitka před 46 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 2 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 2 hodinami
Dušené zelí s uzeným a cizrnou
Mirrika před 3 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Tunislav před 3 hodinami
Klasické české rohlíky
novakovajanna před 5 hodinami
Dušená mrkev
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
sterilizace rajčat,
zavařovani rajčat,
jak zpracovat rajčata,
zavařovaná rajčata,
rajčata zavařování,
sterilizování rajčat,
rajcata ve sladkokyselem nalevu,
rajcata sterilizace,
rajčata v sladkokyselém nálevu,
zavařování rajčata,
zavarovani zelenych rajcat,
zaváření rajčat,
zavařování švestek,
sterilizovaná rajčata,
sterilujeme rajčata,
rajčata bez sterilizace,
jak zpracovat prebytecna rajcata,
papriky a rajčata zavařování,
přebytečná rajčata,
sterilizace zelenych rajcat
Suroviny:
rajče,
cukr,
sůl,
ocet,
koření nové koření,
pepř,
bobkový list,
tymián sušený
Komentáře (18)