Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klobásové koule ve vinné omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava)

12. 6. 2022 08:18

Suroviny pro 8 kusů

8 kusů

Nutriční hodnoty

Energie4 182 kJ / 1 000 kcal
Bílkoviny90,34 g
Tuky32,25 g
Vláknina12,90 g
Cholesterol 548 mg
Sodík 1,81 g
Sůl4,06 g
Sacharidy63,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Chtěli jsme před časem s přáteli grilovat ale počasí nám nepřálo, maso vepřové jsme namleli spolu s masem z klobás a udělali 32 koulí. Kamarádka uvařila rajskou omáčku klasickou s těstovinami a já slanou, ta nám nejvíc všem chutnala s chlebem. Druhý den zbylá byla ještě lepší a od té doby toto vařím třeba k obědu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: maso vepřové mleté, klobása grilovací, cibule, vejce, česnek, koření oregáno sušené, sůl, pepř mletý, chilli, solamyl, olej, cibule, rajče loupané, pasta rajčatová, víno červené, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Klobásové koule ve vinné omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8286r