Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 565 kJ / 1 091 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,64 g |
| Tuky | 96,18 g |
| Vláknina | 7,93 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,12 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 44,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pokud chceme podávat s bramborem, uvaříme je do měkka, dochutíme bazalkou.
Krok 2: V misce promícháme pažitku, petrželku, nastrouhanou mrkev, strouhanku, pepř a špetku soli. Rybí filety potřeme olejem a vložíme do pekáčku. Nahoru navrstvíme bylinkovou směs, která vytvoří krustu. Asi 15 minut pečeme v troubě rozehřáté na 220 °C.
Krok 3: Mezitím rozmixujeme v mixéru bazalku, olivový olej, ocet, česnek a sůl a připravíme zálivku.
Krok 4: Rybu podáváme pokapanou zálivkou, citronovou šťávou a posypanou petrželkou.
Zveřejněno 20. 6. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska s bylinkovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2q88
Moje poznámka
Treska s bylinkovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2q88
Nejnovější recepty
Krémová rychlá rajčatová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Jednohubky s mini mozzarellou a cherry rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Kapr v listovém těstě s peperonatou
Přidáno před 5 hodinami
Slovenský skopový guláš
Přidáno před 5 hodinami
Kroupy se zeleninou a sušenými rajčaty
Přidáno před 5 hodinami
Tortilla jako pizza s mletým masem, mozzarellou a olivami
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kmínový chleba
Pavluska75 před 1 hodinou
Rajská omáčka
Elektronka007 před 2 hodinami
Hraběnčiny řezy II.
Lida-veverka před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
Reveroger před 2 hodinami
Masové kuličky v rajské omáčce
Leni1970 před 2 hodinami
Segedínský guláš
coolbinsz před 2 hodinami
Jablečný šťavnatý koláč
beruska22 před 2 hodinami
Cuketová polévka s kuskusem
Andyzvesnice před 2 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
TommyKoci před 2 hodinami
Krůtí plátek v hořčicovo-smetanové omáčce
IRBONA před 3 hodinami
Suroviny:
pažitka,
petrželka sušená,
mrkev,
strouhanka,
pepř černý,
sůl,
olej olivový,
ocet vinný bílý,
česnek,
citron,
bazalka čerstvá,
petrželka
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.