Bramborová roláda s uzeným masem, červeným zelím a sosíčkem
Bramborové těsto plněné uzeným masem, podávané se silným masovým výpekem a dušeným červeným zelím. Spojení plné chutí, které svou vůní přiláká hladové strávníky už během vaření. Příprava je sice pracnější, ale stojí za to.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 11. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová roláda s uzeným masem, červeným zelím a sosíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWJxZ
Moje poznámka
Bramborová roláda s uzeným masem, červeným zelím a sosíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWJxZ
Nejnovější recepty
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 1 hodinou
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 11 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pórková polévka s česnekem
hifiklub před 22 minutami
Rajská polévka III
Hanulka@ před 33 minutami
Špízy sýr-mortadela
Jan Nemec před 34 minutami
Uzené kuřecí stehno s česnekem a paprikou
Jan Nemec před 35 minutami
Sloní žrádlo
Dana Lubovska před 51 minutami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
sarah38 před 59 minutami
Pasta Frutti de la Mare
Alvinsatya před 1 hodinou
Feferonová pasta - pálihub
pazderka83 před 1 hodinou
Těstovinový salát s tuňákem I
Valis před 2 hodinami
Jogurtový závin s jablky
41744 před 3 hodinami
Suroviny:
maso uzené,
brambory,
mouka polohrubá,
mouka hrubá,
vejce,
cibule,
sádlo,
sůl,
zelí červené,
cibule,
sádlo,
víno červené,
jablko,
koření hřebíček,
sůl,
pepř,
kmín celý,
cukr,
ocet,
špek,
cibule,
sádlo,
česnek,
mouka hladká,
sůl,
vývar masový
Komentáře (4)