Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 387 kJ / 1 049 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,48 g |
| Tuky | 77,69 g |
| Vláknina | 0,50 g |
| Cholesterol | 719 mg |
| Sodík | 600 mg |
| Sůl | 1,42 g |
| Sacharidy | 13,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krokety z kuřete
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/59Mv
Moje poznámka
Krokety z kuřete
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/59Mv
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 10 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 11 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 12 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 13 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 14 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 3 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 4 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 4 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 4 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 4 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 5 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 5 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 5 hodinami
Celerová pomazánka
Toms1 před 6 hodinami
Tématické fráze:
drubeží krokety,
krokety z pečeného masa,
krokety s masem,
krokety z vařeného masa,
kuřecí krokety recept,
recepty ze zbylého kuřete,
kuřecí kroketa,
pečené krokety,
krotety a kureci maso recepty,
co že zbylého kurete,
recept co ze zbylého kuřete,
krokety z kuřecího masa,
krokety s kuřecin,
kuřecím krokety,
kroketa z vařeného masa,
krokety ze zbyleho masa,
kuřecí krokety bez vyvyru,
drubezi krkety,
recepty z kurete,
krokety z drůbežího masa
Suroviny:
kuře,
sůl,
máslo,
mouka polohrubá,
vejce,
vývar,
nať petrželová,
strouhanka,
tuk na smažení
Komentáře (4)