Postup přípravy
Zapneme na stupeň LOW na 14 hodin. Nemusíme hlídat, ideální je táhnout přes noc. Krok 4: Hotový vývar přecedíme do rendlíku, zeleninu vymačkáme přes hustý cedník nebo vyždímáme přes plátýnko. Krok 5: Pak redukujeme varem asi na polovinu. Krok 6: Demi glace necháme vychladit a naplníme silikonovou formu, např. na ledové kostky nebo pralinky. Necháme zamrazit. Krok 7: Zmrzlé porce přendáme do vzduchotěsné krabičky a odebíráme podle potřeby.
Zveřejněno 27. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Demi glace v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/736Gw
Moje poznámka
Demi glace v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/736Gw
Nejnovější recepty
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 55 minutami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 4 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno před 16 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Přidáno před 22 hodinami
Králík na rajčatech a olivách
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Luxusní francouzský toustový chléb
boomgo před 42 minutami
České kynuté buchty
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 2 hodinami
Dýně hokaido v křupavých placičkách
Alamatej před 3 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kaminky před 4 hodinami
Zapečené brambory s mletým masem - jednoduché a chutné
Alicek před 4 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
brtna před 4 hodinami
Cookies s čokoládou
SofieA před 5 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Sabina2006 před 5 hodinami
Zeleninový guláš s červenou čočkou
Danoouch před 7 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
nelinka62 před 7 hodinami
Suroviny:
kost telecí,
oháňka hovězí,
olej olivový,
mrkev,
petržel,
cibule,
bulva celerová,
pórek,
česnek,
máslo,
tymián,
koření nové koření,
pepř,
bobkový list,
protlak rajčatový,
víno červené suché
Komentáře (3)