Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 676 kJ / 401 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,10 g |
| Tuky | 9,91 g |
| Vláknina | 8,14 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 237 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 53,20 g |
Postup přípravy
Zmes vysypeme do pekáča. Krok 3: Filety osolíme a okoreníme.
Položíme ich do pekáča na zeleninu. Krok 4: Zakryté pečieme na 180 °C 15 minút. Potom odkryjeme a dopečieme ešte asi 10 minút. Krok 5: Jogurt premiešame s chrenom a soľou. Krok 6: Jednotlivé porcie prelejeme trochou omáčky.
Zveřejněno 14. 2. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filety na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADnvp
Moje poznámka
Rybí filety na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADnvp
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 1 hodinou
Likérové kávy
Přidáno před 6 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 7 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 8 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 17 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborné lasagne
Ketynna před 5 minutami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 18 minutami
Květáková polévka
tomstny před 27 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Wanilor před 44 minutami
Polévka s rýží a hráškem
Kajkajak před 55 minutami
Salát z hlávkového zelí a mrkve
szelko před 1 hodinou
Nejlepší langoše
LUCAH před 3 hodinami
Posvícenské ořechy
brtna před 3 hodinami
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 3 hodinami
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 4 hodinami
Suroviny:
filet z ryb,
cuketa,
brambory,
batáty,
kurkuma,
nať petrželová,
pepř bílý,
sůl,
jogurt,
křen strouhaný,
sůl
Komentáře (2)