Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 966 kJ / 231 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,63 g |
Tuky | 1,47 g |
Vláknina | 15,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 40,05 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zelí slijeme přes síto a trochu propláchneme vodou. Potom ho pokrájíme nadrobno, přidáme kmín a na zapěněné cibuli podusíme.
Krok 2: Kotlety nakrojíme ze stran a naklepeme. Osolíme a opepříme. Na pánvi rozpálíme sádlo nebo olej a na něm kotlety orestujeme.
Krok 3: Na dno pekáčku vymazaného sádlem nebo olejem rozložíme jednu třetinu zelí a poklademe ho kotletami a zakryjeme dalším zelím. Pokrájíme klobásky na kolečka a narovnáme na zelí. A navrch rozložíme zbytek zelí.
Krok 4: Pečeme v předehřáté troubě na 150 st. dokud maso nezměkne.
Zveřejněno 27. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotlety se zelím a pikantní klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D9OY
Moje poznámka
Kotlety se zelím a pikantní klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D9OY
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 6 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 7 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 7 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 9 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 10 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 10 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 12 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 12 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 12 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 13 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 14 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 14 hodinami
Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete)
Renata Svetnov před 16 hodinami
Tématické fráze:
zapečené kotlety se zelím,
kotlety na zelí,
kotlety zapečené se zelím,
ceskonataliri.cz,
vepřové kotlety se zelím,
kotlety v zelí,
ceskonataliri,
kotlety se zelím a klobásou,
zapecena kotleta se zelim,
kotleta na zelí,
vepřové kotlety zapečené se zelím,
vepřové kotlety na zelí,
kotleta na zeli s anglickou slaninou,
kotleta zapečená se zelím,
zapečené vepřové kotlety se zelím,
polevka se zelim a klobasou,
zapečené kotlety s zelím,
zapékané kotlety se zelim,
kotlety zelí,
zapečené kotlety na zelí
Suroviny:
zelí sterilované,
cibule,
kmín drcený,
kotleta vepřová,
sůl,
pepř,
sádlo,
klobása pikantní
Komentáře (6)
do zelí jsem přidala ještě 4 stroužky česneku...vynikající
posílám bodík a obrázky