Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená švestková a jablečná povidla

Léto se nese ve znamení příprav na zimu. Alespoň, co se týče zavařování a vaření marmelád a povidel. Když pak v zachmuřelém počasí dostanete chuť třeba na frgál, můžete sáhnout po těchto povidlech. A jestli jablečná, švestková či hrušková, to už necháme na vás.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 95 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 55 min

95 min (40 min příprava + 55 min tepelná úprava)

9. 8. 2023 14:57

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie13 321 kJ / 3 184 kcal
Bílkoviny8,08 g
Tuky7,18 g
Vláknina52,63 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 71 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy703,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: jablko, cukr, ocet, skořice mletá, rum, koření hřebíček

TopRecepty.cz

Pečená švestková a jablečná povidla

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R6lXK