Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Jemnou a krémovou bramboračku si jistě oblíbíte. Na její základ nejprve uvaříme silný kuřecí vývar. Z brambor, bylinek a smetany pak vykouzlíte dokonalou polévku na každý den. Při servírování ozdobte talíř s polévkou orestovanými hříbky.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 956 kJ / 1 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,08 g |
Tuky | 94,40 g |
Vláknina | 24,40 g |
Cholesterol | 283 mg |
Sodík | 174 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 107,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9J5g
Moje poznámka
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9J5g
Nejnovější recepty
Cuketové řezy s malinami
Přidáno před 4 hodinami
Bulgur s kuřecím masem
Přidáno před 12 hodinami
Vafle bez cukru
Přidáno před 15 hodinami
Dýňový koláč s mandlovou drobenkou
Přidáno před 15 hodinami
Kostky zadního hovězího pečené s česnekem v troubě
Přidáno před 21 hodinami
Koláč s cuketou bez mouky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Likér z aronie
jana.kulkova před 36 minutami
Dýňový koláč s mandlovou drobenkou
zdraveskamcou před 2 hodinami
Cuketové řezy s malinami
zdraveskamcou před 2 hodinami
Vafle bez cukru
zdraveskamcou před 5 hodinami
Honzovy buchty jako peříčko
Evculina84 před 11 hodinami
Bábovka z televize
Petik05 před 13 hodinami
Bavorské klobásy v listovém těstíčku
Kattyy před 13 hodinami
Rybičková pomazánka ze sardinek
Kajkajak před 14 hodinami
Kapustová polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Pečená dýně hokkaido s bramborami na bylinkách
jayjayka před 15 hodinami
Suroviny:
brambory,
cibule,
smetana,
máslo,
houba hřib,
vývar kuřecí,
majoránka čerstvá,
sůl,
pepř mletý,
skelet kuřecí,
cibule,
mrkev,
pórek,
petržel,
tymián,
bobkový list,
pepř celý,
koření nové koření,
sůl
Komentáře (4)