Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 169 kJ / 2 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 182,88 g |
Tuky | 80,47 g |
Vláknina | 16,70 g |
Cholesterol | 3,81 g |
Sodík | 4,06 g |
Sůl | 9,95 g |
Sacharidy | 296,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nákyp z kuřecích jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4R7J
Moje poznámka
Nákyp z kuřecích jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4R7J
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 2 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 5 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 5 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 5 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 4 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 5 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 5 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 5 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 6 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 6 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 7 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 7 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 8 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 9 hodinami
Tématické fráze:
recepty z jater,
kuřecí játra s porkem,
recepty kureci jatra s porkem,
játrová buchta,nákyp z kuřecích jater,
kureci nakyp s jatry,
nákyp s kuřecími játry,
dušená kuřecí játra top recepty,
kureci játra,
dusena kureci jatra,
kuřecí játra cholesterol,
pomazánka z kuřecích jater,
vnitrnosti nakyp,
recept aj,
kureci sendvic recept fotky,
dušená jatra s pórkem,
kuřecí játra recepty s porkem,
dušené kuřecí játra
Suroviny:
játra kuřecí,
veka,
vejce,
olej,
cibule,
pepř,
petrželka,
sůl,
mléko
Komentáře (6)