Hovězí plec nebo krk se žampiony a na víně
Přípravy hovězího masa se není nutné obávat. Plátky libového masa lze připravit upečením v pánvi, se zeleninou, na víně a s rajčatovou pastou. Výsledný pokrm vás potěší jeho chutí, výživností a také dalšími spokojenými strávníky u stolu.
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plec nebo krk se žampiony a na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRv6P
Moje poznámka
Hovězí plec nebo krk se žampiony a na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRv6P
Nejnovější recepty
Kynuté nekynuté koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Rychlá fazolová směs s klobásou, kukuřicí a rajčaty
Přidáno před 4 hodinami
Babiččin štrúdl z másla
Přidáno před 19 hodinami
Cibulová marmeláda s medem
Přidáno před 19 hodinami
Rajčatové bruschetty
Přidáno 29. 8. 2025 16:01:01
Kroupy s kořenovou zeleninou a trhaným vepřovým masem
Přidáno 29. 8. 2025 11:07:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Kolarovaa před 10 minutami
Ostružinový koláč s tvarohem
Elinka1 před 12 minutami
Pomazánka s kapií a balkánským sýrem
Frankie69 před 31 minutami
Klasické křupavé domácí rohlíky
GProch před 2 hodinami
České buchty
Martas6 před 3 hodinami
Nepečený jablečný dort
EvaUl před 3 hodinami
Rychlá sušená rajčata
Hellda před 3 hodinami
Nadýchané kefírové lívance
Beruna před 3 hodinami
Česnečka s uzeným masem
Lucie1001 před 3 hodinami
Krůtí plátky s hráškovými lusky
Krajanekcestovatel před 4 hodinami
Suroviny:
plec hovězí,
olej,
špek,
cibule šalotka,
žampióny,
mrkev,
petržel,
celer,
celer,
pasta rajčatová,
víno červené,
bobkový list,
tymián,
rozmarýn,
pepř,
sůl,
vývar hovězí,
máslo
Komentáře (3)
Recept ještě nebyl hodnocen 3,0