Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí dušené na víně a tymiánu

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 9. 2009 18:34

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 667 kJ / 1 115 kcal
Bílkoviny114,90 g
Tuky48,70 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 270 mg
Sodík 1,04 g
Sůl2,50 g
Sacharidy14,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

18. 9. 2022 08:23

:-)<3:yes::yes::-K

maris maris

25. 10. 2021 13:12

PavelP: Moc děkuji za krásný komentář, mám radost, že Vám chutnalo;-):-K:-K:-K

PavelP

24. 10. 2021 13:50

Skvělý recept, moc jsem si pochutnal. Udělal jsem k tomu br. knedlík a prostě skvělé.

maris maris

10. 10. 2021 15:30

--

maris maris

10. 10. 2021 15:30

janky3: moc děkuju, doufám, že u vás bude chutnat i s tymiánem:-8

janky3 janky3

10. 10. 2021 11:21

Moc pěkně to vypadá a určitě to bude bašta. Tymián je skvělá bylina. Na hovězí na česneku používám šalvěj, což je také úžasná bylina. Na váš recept mám chuť, tak jdu vyšťárat nějaké hovězí.

maris maris

8. 8. 2011 15:36

Eliza: Eli - já děkuji Tobě za vyzkoušení a za obrázky;-):-), jsem moc ráda, že vám chutnalo:-)

Eliza Eliza

8. 8. 2011 12:56

Maris, bod i pochvalu jsem poslala už dávno, teď ještě poděkování za recept a obrázek...:-)

Eliza Eliza

13. 9. 2009 22:24

Maris, opravdová krása :-p. Závidím tvým strávníkům, i když vím, že závist není žádná pěkná vlastnost...;-):-) No a ta fotka... možná ti ještě začnu závidět výtvarný talent... :-)

Jenda1 Jenda1

12. 9. 2009 21:40

Dušené hovězí mám moc rád, těch variant a kombinací ingrediencí je přehršel;-). Za tuto kombinaci posílám pátý bodík. :-!:-)):yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 9. 2009 19:53

Ten modrý talíř je fakt něco. Musím se mrknout po něčem podobném:-)), ale jak píše Bibi, i podle surovin tohle musí být dobrůtka. Červené vínko, tymián, hmmm a ty knedlíčky, ach joooo!:-)):yes::yes: Plus, maris.;-)

ivulinka ivulinka

11. 9. 2009 18:51

No to je ale nádhera!!! A ten modrý talíř tomu dává šmrnc. Jenom škoda, že u nás se hovězí nejí. Posílám ti alespoň bodíčka.

Bibinka Bibinka

11. 9. 2009 18:46

Maris, máš to moc pěkný na pohled a jistě to máš i dobrý podle surovin-paráda a máš ode mne boďana:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí na tymiánu hovězí na víně hovězí maso na víně hovězí dušené hovězí na bílém víně hovězí játra na víně hovezi maso na bilem vine recepty hovězí maso na víně dušené hovězí kostky hovězí dušené maso hovězí maso na tymianu dušené hovězí maso na červeném víně hovězí na červeném víně dušené hovězí hovězí tymián hovezi kostky na cervenem vine hovezi kostky na tymianu hovězí na timiánu hovězí na víně recept dušené kuře na víně

Suroviny: maso hovězí, víno červené suché, slanina, tymián čerstvý, kapie červená, cibule, mouka, máslo, bujón hovězí, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Hovězí dušené na víně a tymiánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/voG8