Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 667 kJ / 1 115 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,90 g |
| Tuky | 48,70 g |
| Vláknina | 0,30 g |
| Cholesterol | 270 mg |
| Sodík | 1,04 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 14,85 g |
Postup přípravy
Na závěr vyndáme tymián a můžeme podávat.
Zveřejněno 11. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí dušené na víně a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/voG8
Moje poznámka
Hovězí dušené na víně a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/voG8
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 12 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 12 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 15 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 16 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 2 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 3 hodinami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 7 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 8 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 9 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 9 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 10 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 10 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 11 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na tymiánu,
hovězí na víně,
hovězí maso na víně,
hovězí dušené,
hovězí na bílém víně,
hovězí játra na víně,
hovezi maso na bilem vine,
recepty hovězí maso na víně,
dušené hovězí kostky,
hovězí dušené maso,
hovězí maso na tymianu,
dušené hovězí maso na červeném víně,
hovězí na červeném víně,
dušené hovězí,
hovězí tymián,
hovezi kostky na cervenem vine,
hovezi kostky na tymianu,
hovězí na timiánu,
hovězí na víně recept,
dušené kuře na víně
Suroviny:
maso hovězí,
víno červené suché,
slanina,
tymián čerstvý,
kapie červená,
cibule,
mouka,
máslo,
bujón hovězí,
sůl,
pepř
Komentáře (15)