Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 667 kJ / 1 115 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,90 g |
| Tuky | 48,70 g |
| Vláknina | 0,30 g |
| Cholesterol | 270 mg |
| Sodík | 1,04 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 14,85 g |
Postup přípravy
Na závěr vyndáme tymián a můžeme podávat.
Zveřejněno 11. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí dušené na víně a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/voG8
Moje poznámka
Hovězí dušené na víně a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/voG8
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 1 hodinou
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 8 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 9 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 10 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 10 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uherská pěna
Daami před 31 minutami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 2 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 2 hodinami
Pudinkové jahodové tyčinky
AnettaP před 2 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 3 hodinami
Čína z vepřového masa
IvanaK před 3 hodinami
Kuřecí medailonky na kari s hořčicí
nvm250 před 3 hodinami
Vanilkové rohlíčky
tyna.korinkova před 3 hodinami
Úly, svíčky, stromečky
tyna.korinkova před 3 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
Michaela82 před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na tymiánu,
hovězí na víně,
hovězí maso na víně,
hovězí dušené,
hovězí na bílém víně,
hovězí játra na víně,
hovezi maso na bilem vine,
recepty hovězí maso na víně,
dušené hovězí kostky,
hovězí dušené maso,
hovězí maso na tymianu,
dušené hovězí maso na červeném víně,
hovězí na červeném víně,
dušené hovězí,
hovězí tymián,
hovezi kostky na cervenem vine,
hovezi kostky na tymianu,
hovězí na timiánu,
hovězí na víně recept,
dušené kuře na víně
Suroviny:
maso hovězí,
víno červené suché,
slanina,
tymián čerstvý,
kapie červená,
cibule,
mouka,
máslo,
bujón hovězí,
sůl,
pepř
Komentáře (15)