Sumeček africký na víně s gremolatou a rajčátky
Rychlý oběd jako z luxusní restaurace si můžete dopřát i doma. Stačí k tomu pár kvalitních surovin a 30 minut času. Africký sumeček na víně a rajčatech je na závěr dozdoben gremolatou, která mu dává svěží chuť a vůni.
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sumeček africký na víně s gremolatou a rajčátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nk7W8
Moje poznámka
Sumeček africký na víně s gremolatou a rajčátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nk7W8
Nejnovější recepty
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 7 hodinami
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 9 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 13 hodinami
Knedlíčky gyoza
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno 28. 10. 2025 22:38:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Topinka s ostrou játrovou směsí
Sahula před 2 hodinami
Krémové smetanové rizoto s hlívou ústřičnou
dandelion.z před 4 hodinami
Makovec IV.
Jandulka18 před 4 hodinami
Marinovaná krkovice s pečenými brambory a česnekem
Trol60 před 5 hodinami
Rychlé, lehké a levné palačinky
Merylas před 5 hodinami
Pomazánka z nivy
Kajkajak před 6 hodinami
Kuřecí řízek
Lida.Rose před 8 hodinami
Luxusní francouzský toustový chléb
boomgo před 9 hodinami
České kynuté buchty
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 10 hodinami
Suroviny:
sumeček africký,
víno bílé suché,
rajče cherry,
sůl,
máslo,
olej olivový,
citron,
petrželka hladkolistá,
česnek
Komentáře (1)