Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaná roštěná s česnekem a olivami

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 9. 2009 19:25

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie2 717 kJ / 649 kcal
Bílkoviny9,42 g
Tuky56,86 g
Vláknina4,67 g
Cholesterol 426 mg
Sodík 34 mg
Sůl0,07 g
Sacharidy24,19 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

18. 9. 2009 21:11

Mirčo, jako přílohu jsem uvařila pár brambor, osmahla cibuli nakrájenou na větší kousky na sádle, zasypala ji drceným kmínem a promíchala s mačkanými bramborami.
A celozrnné pečivo s Matějem je taky dobrota, Líza nechce hovězí, takže měla pečivo s tuňákovou pomazánkou... Dominik teď zrovna maso nekonzumuje, ale stejně není doma, letěl na víkend do Osla do muzea Edvarda Muncha... Což mi připomíná, že nám nejspíš končí časy roštěnek :-D, protože letenku si sice koupil sám, ale to ostatní vytahal z nás...;-) A tak je to s ním pořád... No, už se těším na Matěje...;-):-), pokud nám na něj vůbec zbyde... Výplata poměrně daleko.:-D:-D
Holky, děkuji za body a komentáře!!! :-)

pipre pipre

18. 9. 2009 21:08

Skvělá fotka a jídlo bezva:yes:3.

mirca75 mirca75

18. 9. 2009 20:38

Elizo:-)jednou bych se chtěla mít jako tvoje rodinka:-p.Já tu "drtím" celozrnné pečivo namazané Matějem;-((ne synkem;-)) a u vás je taková krása a dobrota:-p.Máš tam samé mňam věci(jen já olivy ne) a tak ukládám a jednou vyzkouším;-).Prosím tě,co k tomu máš jako přílohu?Vidím brambory,cibuli,..:-O

spagetka spagetka

18. 9. 2009 20:23

Eliz - je tam všechno dobré - směs na Křehké maso jsem koupila, ale ještě nevyužila, takže mám o důvod víc načít sáček ;-), jinak chuťové buňky o sobě dávají vědět - dělej prosím tě méně inspirativní fotky takhle večer :-D:-D:-p:-p:yes::yes:

Eliza Eliza

18. 9. 2009 20:02

Zapomněla jsem... Směs není vhodná pro odpůrce "éček", obsahuje minimálně glutaman sodný...

Eliza Eliza

18. 9. 2009 19:58

Jani, pošlu ti fotku... Za bodík a milounký komentář...Ď. Moc. :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 9. 2009 19:47

No, kde ty k tomu koření chodíš?:-O Koření směs na křehké maso jsem nikdy neviděla a to teda u koření trávím spoustu času.:-( Eli, ale jinak je to jako vždy nádhera, jen se člověk podívá:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marinované roštěnky jak naložit roštěnou krehke maso tenderizer marináda na roštěnou marinovaná masa tenderizer gurmán koření křehké maso marinovaná hovězí rostěná roštěná na olivách jak naložit hovězí roštěnou marinované hovězí marinovaná roštěnka marinovaná žebra roštěná marináda nalozit rostenou koření adamovo žebro roštěná na česneku maso s olivami marinovaný roštěnec

Suroviny: roštěnec nízký, koření na steaky, česnek, žloutek, solamyl, olej, voda, kurkuma, koření adamovo žebro, pepř, sůl, olej, mouka hladká, máslo

TopRecepty.cz

Marinovaná roštěná s česnekem a olivami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9QkD