Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 218 kJ / 530 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,18 g |
Tuky | 10,56 g |
Vláknina | 17,25 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 131 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 62,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kvasnicová s krupkami s vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2v6N
Moje poznámka
Kvasnicová s krupkami s vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2v6N
Nejnovější recepty
Oblíbená žemlovka
Přidáno před 6 hodinami
Jablečný koláč se skořicí
Přidáno před 6 hodinami
Těstoviny s dýní a rajčaty
Přidáno před 6 hodinami
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 18 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrušková marmeláda
Michal_amater před 4 hodinami
Domácí kečup
Darwin před 7 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
káťa před 7 hodinami
Sýrová topinka
VendaS před 8 hodinami
Nekynuté koláčky, taštičky - křehké
danielle72 před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Bohunka37 před 9 hodinami
Lečo bez zavařování
David Salamánek před 10 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Aky_89 před 11 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 13 hodinami
Polévka z vývaru
Kajkajak před 14 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho vařit krupky,
jak vařit krupky,
kvasnicové kapání,
kvasnicove knedlicky,
vaření krupek,
pohankové vločky recepty,
jak dlouho se vaří krupky,
krupky lámanka,
recepty z krupek,
jak se vaří krupky,
polevka s krupkami,
krupky vareni,
malé krupky,
krupky jak dlouho vařit,
krupky do polévky,
polévka s kvasnicovými knedlíčky,
recept pohankové vločky,
krupky doba vareni,
krupky-doba vaření,
krupky-doba vaření
Suroviny:
vejce,
kvasnice,
krupky,
mrkev,
celer,
petržel,
bylinky,
olej,
cibule,
kmín celý,
petržel,
celer,
libeček,
pepř,
sůl,
masox
Komentáře (4)