Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 591 kJ / 141 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,83 g |
Tuky | 0,38 g |
Vláknina | 9,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 146 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 25,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z pečených krůtích krků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZ95
Moje poznámka
Polévka z pečených krůtích krků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZ95
Nejnovější recepty
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 15 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 20 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 22 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 17 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 20 minutami
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 31 minutami
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 10 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 11 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 12 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 13 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 13 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 14 hodinami
Tématické fráze:
kruti krk,
krůtí krk recepty,
polévka z krůtího krku,
krůtí polévka,
polévka z krků,
krůti krk recept,
krůtí polévka recept,
pečený krutí krk,
krútí krk polévka,
krůtí vývar,
vývar z krůtího krku,
krútí,
krůtí krk-recepty,
polevka z pecenych kosti,
recept na krůtí krk,
kruti polivka,
krůtí vývar recept,
pečená polévka,
vařený krůtí krk,
krůtí krk pečený
Suroviny:
krky krůtí,
vývar zeleninový,
kedlubna,
mrkev,
tuk,
nudle vlasové,
bobkový list,
sůl,
pepř
Komentáře (18)
Až budu dělat příště, tak to zkusím před tím opéct a dám vědět.
Výbušná - do zeleninového vývaru.