Řezy s krémem a povidly
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 21 410 kJ / 5 117 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,01 g |
Tuky | 319,48 g |
Vláknina | 12,15 g |
Cholesterol | 1,39 g |
Sodík | 829 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 469,41 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Krém je počítaný na celý plech (když pečete 2 plechy celkem). Pokud pečete jen jeden plech a pak rozříznete, krému je celkem dost, můžete dělat z poloviční dávky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 4. 2017 13:42
8. 6. 2011 18:08
2. 6. 2011 06:55
24. 3. 2011 21:38
povedly se a chutnaly, tak +13
8. 10. 2010 19:35
6. 2. 2010 18:27
22. 11. 2009 10:31
20. 11. 2009 22:14
20. 11. 2009 22:02
20. 11. 2009 17:48
kolik se má dát másla do krému já dala celé
20. 11. 2009 12:36
20. 11. 2009 11:09
20. 11. 2009 08:41
20. 11. 2009 06:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 55 minutami
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 22 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Právě bylo uvařeno:
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 38 minutami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 57 minutami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 1 hodinou
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 2 hodinami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 4 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 4 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 4 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 12 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 13 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
V římském hrnci skvěle upečete maso, brambory i zeleninu bez tuku. Poradíme, jak s ním zacházet
Další recepty
Tématické fráze: řezy s povidly řezy na plech nejnovější recepty tvarohové řezy s povidly rezy s tvarohem a povidly moučník s povidly povidlové řezy povidlové řezy moučníky s povidly recepty s povidly řezy s krémem pečeme s povidly kluci v akci tvarohové řezy řez s povidly tvarohové řezy kluci v akci zákusek s povidly tvarohové řezy s s povidly zakusky s povidly dezert s povidly tvarohovo povidlové řezy zákusek s povidlama
Suroviny: mouka polohrubá, žloutek, tuk hera, cukr moučkový, smetana zakysaná, prášek do pečiva, mléko, mouka hladká, solamyl, cukr, cukr vanilkový, máslo, bílek, povidla švestková, cukr písek, pudinkový prášek, ořechy
Řezy s krémem a povidly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Q1A
14 názorů