Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 020 kJ / 961 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,28 g |
| Tuky | 41,38 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 2,27 g |
| Sodík | 797 mg |
| Sůl | 2,04 g |
| Sacharidy | 31,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra po gruzínsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYNR
Moje poznámka
Játra po gruzínsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYNR
Nejnovější recepty
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 8 minutami
Jemné marokánky
Přidáno před 2 hodinami
Mandlové laskonky
Přidáno před 3 hodinami
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 8 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 9 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Báječná jatýrka na slanině
Fitulka před 21 minutami
Vydatná fazolková polévka
Fitulka před 39 minutami
Bůčkový nářez
Stanas před 57 minutami
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Denade před 2 hodinami
Kuřecí supreme se žampionovou omáčkou podle Mirka Kaliny
frimlik před 2 hodinami
Polévka s červenou čočkou a mrkví
Pavel-Buco-Harwy před 2 hodinami
Kuřecí pikantní směs
Ajkad před 3 hodinami
Rychlé a chutné hrnkové sušenky
Irena1984 před 3 hodinami
Štrachanda z Plzeňska
Danulka52 před 3 hodinami
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
Sapasapa před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřová játra po gruzínsku,
veprove jatra po gruzinsku,
gruzínská vepřová játra,
kuřecí játra po gruzínsku,
játra s lečem,
vepřová játra v leču,
játra na leču,
krůtí játra po gruzínsku,
játra po čínsku,
kuřecí játra gruzínská,
jatra pogruzinsku,
recept kuřecí játra po gruzínsku,
vepřová jatra lečo,
mail iwatsum.po.my loc:cz,
vepřová játra na leču,
po gruzinsku,
veprova jatra v lecu recept,
kuřecí játra po gruzii,
´vepřova jatra po gruzynsku,
gruzinskejatra
Suroviny:
játra vepřová,
lečo,
vejce,
cibule,
olej,
nať petrželová,
kmín celý,
sůl,
pepř
Komentáře (3)