Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 020 kJ / 961 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,28 g |
| Tuky | 41,38 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 2,27 g |
| Sodík | 797 mg |
| Sůl | 2,04 g |
| Sacharidy | 31,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra po gruzínsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYNR
Moje poznámka
Játra po gruzínsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYNR
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 7 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 14 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí piškoty
Marjet před 9 minutami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 1 hodinou
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 2 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 3 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 3 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 3 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 3 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 3 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 4 hodinami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřová játra po gruzínsku,
veprove jatra po gruzinsku,
gruzínská vepřová játra,
kuřecí játra po gruzínsku,
játra s lečem,
vepřová játra v leču,
játra na leču,
krůtí játra po gruzínsku,
játra po čínsku,
kuřecí játra gruzínská,
jatra pogruzinsku,
recept kuřecí játra po gruzínsku,
vepřová jatra lečo,
mail iwatsum.po.my loc:cz,
vepřová játra na leču,
po gruzinsku,
veprova jatra v lecu recept,
kuřecí játra po gruzii,
´vepřova jatra po gruzynsku,
gruzinskejatra
Suroviny:
játra vepřová,
lečo,
vejce,
cibule,
olej,
nať petrželová,
kmín celý,
sůl,
pepř
Komentáře (3)