Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tmavší kmíňák (chleba)

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 1. 2010 15:15

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 651 kJ / 2 068 kcal
Bílkoviny54,25 g
Tuky36,50 g
Vláknina30,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9,63 g
Sůl24,00 g
Sacharidy365,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Zdravý životní styl-chleba upraven

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

13. 2. 2014 09:35

olousek 68: Oloušku, jsem moc ráda, že chlebík chutnal;-) Jinak tě vítám v naší Topkové rodině a přeji ti, aby se ti u nás líbilo:-K

olousek 68

13. 2. 2014 08:21

Jednoduchý a hoooodně dobrý :yes::-p

Bibinka Bibinka

5. 1. 2010 13:57

Janatko, já taky raději to čerstvé, ale prostě jsem ho už nemněla-pořád něco peču:-D,tak došlo na sušené, to mám pro tyhle situace do foroty. Já mám takovej skleněnej pekáček a v tom jsem to pekla a má to dobrej tvar a taky jsem už pekla v Římském hrnci-taky dobrý, ale musí se hrnec namáčet do vody a je s ním víc práce.;-)

janatka janatka

5. 1. 2010 13:51

Vypadá krásně:-p.To mne nikdy nenepadlo:-/ dát to do pekáčku,vždy jsem to nechala buď v pečce nebo jsem si vyválela tvar jaký jsem chtěla a pekla na plechu.Zkusím a také používám bez problému čerstvé droždí(když mám)na toto množsví půlku kostky.

pipre pipre

4. 1. 2010 17:49

Bibinko, chleba vypadá velmi dobře:yes:č.4.

Aneta Aneta

4. 1. 2010 16:54

:yes:;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 1. 2010 16:20

finneta, určitě, I Cathleen by nám doporučila čerstvé droždí a ona je přes ty chleby opravdu dobrá;-)

finneta

4. 1. 2010 16:18

nevím, jestli můžu, ale na půl kila mouky je zhruba tak 1/2 kostky čerstvého droždí. jinak já používám hlavně droždí čerstvé. mám pocit, že je pak jakékoli těsto lepší:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 1. 2010 16:18

Gabi díky!;-)

Gabina

4. 1. 2010 16:16

Jani, 10 g čerstvého je jedna lžička sušeného, tedy dej půl kostky :-))

Bibinka Bibinka

4. 1. 2010 15:46

Jani, ty brďo, to fakt nevím, že by tak půlka kostky? Většinou to tak bylo, ale já čerstvý všechny spotřebovala, tak došlo na sušené. Nevím jestli je to možný, ale to sušený je asi do pečky lepší;-):yes: Třeba nám to někdo prozradííííí:-D

spagetka spagetka

4. 1. 2010 15:40

Taky láká, vyzkouším :-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 1. 2010 15:23

Bibi, tak Zdravý životní styl, jo? No, když já asi nemám žitnou chlebovou mouku, musím se mrknout. Jinak je krásný!!:-p:yes: Jo, ještě tohle, když bych chtěla dát čerstvé droždí, tak kolik to je na ty dvě lžičky suchého, asi nevíš, co?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: chleba z čerstvého droždí chléb z čerstvého droždí chléb z pekáčku chleba ze sušeného droždí chleba z pekáčku recept chleba cerstve drozdi kolik droždí do chleba chleba bez droždí domácí chléb z cerstveho drozdi domácí pekárna čerstvé droždí kolik droždí na chleba čerstvý chléb tmavý chléb z droždí v troube chlebaz čerstvé droždí tmavý kmínák-chleba recepty na chleba v pekacku jaký chléb je zdravý recept na chleb z pekáčku kolik je sucheho drozni na kostku drozdi domácí chleba v pekáčku

Suroviny: voda, ocet, olej, cukr, sůl, mouka hladká pšeničná, mouka žitná chlebová, droždí sušené, kmín celý, sůl hrubá, ořech muškátový

TopRecepty.cz

Tmavší kmíňák (chleba)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vl6m