Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 516 kJ / 362 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,15 g |
| Tuky | 10,34 g |
| Vláknina | 13,80 g |
| Cholesterol | 83 mg |
| Sodík | 2,49 g |
| Sůl | 6,21 g |
| Sacharidy | 21,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí prsa na zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZj9
Moje poznámka
Kuřecí prsa na zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZj9
Nejnovější recepty
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 3 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 4 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 12 hodinami
Oříškové oválky
Přidáno před 15 hodinami
Americké lívance s javorovým sirupem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vaječný likér 8x jinak
KristaO před 46 minutami
Domácí utopenci
mmmMichal před 12 hodinami
Rychlá rajská omáčka
vladhn před 13 hodinami
Červená polévka s pohankou
Bretik před 14 hodinami
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 15 hodinami
České buchty
abigail.horynova před 15 hodinami
Pomazánka Palivec
Jarda1972 před 16 hodinami
Kynutý čert a Mikuláš (pajtáše)
JanaPav před 16 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Patoja před 16 hodinami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Fijajda před 16 hodinami
Tématické fráze:
kurecí prsa na zelí,
kuřecí prsa se zelím,
kuřecí prsa zelí,
kuřecí na zelí,
dietni kureci prsa,
kuřecí se zelím,
kuřecí prsa,
kuřecí prsa na kysaném zelí,
kureci prsa v zeli,
kureci prsa dietni,
krůtí prsa na zelí,
kureci prsa recept,
kureci prsa recepty,
kuřecí maso se zelim,
kuřecí prsa s kysaným zelím,
kuřecí prsa kysané zelí,
kuřecí prsíčka na zelí,
kuřecí prsa a zelí,
zelí s kuřetem,
kuřecí prsa a kysané zelí
Suroviny:
prsa kuřecí,
olej rostlinný,
zelí kysané,
cibule,
koření na kuřecí maso
Komentáře (18)
Použil jsem německé zelí naložené ve víně, bez nálevu. Cibuli jsem předem osmažil, zelí ochutil, přidal kmín a trochu vody.
Na talíři jsem posypal solí Maldon, podával jen tak bez brambor