Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory se špekáčky na pivu

Brambory, špekáčky a pivo, to je trojice, která k sobě patří a skvěle ladí. Suroviny pokrájejte, dejte do jednoho pekáčku, zalijte pikantní omáčkou a upečte. Téměř bez práce můžete servírovat lahodný oběd, který ocení zejména mužská část rodiny.

Hodnocení receptu je 5,0 (61×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 95 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 75 min

95 min (20 min příprava + 75 min tepelná úprava)

17. 1. 2010 20:39

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 575 kJ / 854 kcal
Bílkoviny17,12 g
Tuky4,14 g
Vláknina23,11 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11,34 g
Sůl27,40 g
Sacharidy156,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

petulen petulen

18. 1. 2010 08:51

Jednoduché a určitě rychlé,Eli ukládám k vyzkoušení:-p:yes:

Eliza Eliza

18. 1. 2010 01:27

Moc děkuji za pozitivní ohlasy...:-K
Dešťovko - měla jsem trouby rozehřátou na 250°C.

destovka

18. 1. 2010 00:27

Eli, na kolik stupnu je maximalne zahrata trouba??:-8

Betina

17. 1. 2010 22:55

:yes:

Bibinka Bibinka

17. 1. 2010 21:58

Eli, to znám a dělávám, proto se vůbec nemusím rozepisovat a rovnou ti dám boda:yes:

maris maris

17. 1. 2010 21:54

Toto je snad jediné jídlo, kde mi nevadí pivo, naopak mi tam chutná:-p:yes: Moc hezké fotky:yes:

thomassinno thomassinno

17. 1. 2010 21:26

K tomu slintajícímu smajlíku bych se přikláněl taky Jani, ten bych využíval hodně často, zvláště u receptíku Elizy :-D

hafikov hafikov

17. 1. 2010 21:21

MňaM,MĚLI BY KLUCI PŘIDAT SLINTAJÍCI SMAJLÍK:-K:-K:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 1. 2010 21:09

:yes::yes:

magdalenka magdalenka

17. 1. 2010 21:00

V pivovo kečupovej verzii špekáčky poznám, toto bude zaujímavé určite tiež...máš to u mňa +!

jana73

17. 1. 2010 20:55

Špekáčky na pivě znám, ale takhle dohromady s bramborama:yes:, to musí být dobrota:-*

Eliza Eliza

17. 1. 2010 20:51

Jani, ty brambory se dělají současně - a proto jsou chuťově výborné, obsahují ve výsledku všechny ingredience ze zálivky i vypečený tuk ze špekáčků... Š´távy nakonec moc nezbyde, vsákne se do brambor...

yanull yanull

17. 1. 2010 20:46

Moc pěkné, já bych si hned dala, Elli, myslíš že by k tomu šly i brambory opečené? Docela by mě k tomu lákaly, zkusit je s tím kečupovo-pivním sosíkem. :-p:-)

zizala zizala (moderátorka)

17. 1. 2010 20:42

Dobrý nápad, takhle rovnou s bramborama...všechno jedním vrzem;-):-p

thomassinno thomassinno

17. 1. 2010 20:42

Eliiiiii:-p U tvých výtvorů, ať je to jakýkoliv recept si připadám opravdu jako v té nejluxusnější restauraci ... prostě nááádhera, není více co dodat :yes::yes::yes: +1

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: buřty na pivu ze světlého piva špekáčky na světlém pivu špekáčky na pivu pečené špekáčky na pivu jídlo ze špekáčků jídla ze špekáčků buřty na světlém pivu špekáčky na pivě špekáčky pečené na pivu pečené špekáčky špekáčky na pivu s bramborem špekačky pikantní na pivě recept na zapečené špekáčky na pivu pokrmy ze špekáčků buřty na světlém pivě buřty na pivu s bramborem špekáčky s bramborem špekáčky na černém pivu jidla k pivu špekáčky recept

Suroviny: brambory, špekáček, pivo černé, kečup sladký, česnek, koření provensálské, koření grilovací, sůl, cibule

TopRecepty.cz

Brambory se špekáčky na pivu

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JypD