Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řezanka na víně

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

k.radulka k.radulka

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 361 kJ /
1 042 kcal
Bílkoviny105,99 g
Tuky24,94 g
Vláknina21,08 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 315 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy60,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vepřové nakrájíme na nudličky, cibuli na jemno, papriky na proužky. Krok 2: Do hrnce dáme zpěnit cibulku, na ní osmahneme maso, aby se zatáhlo, přidáme masox, gyros koření, chilli, sůl. Podusíme až je maso měkké. Krok 3: Přilejeme vodu dle potřeby- kolik chceme omáčky, přidáme papriku, víno, protlak, hl. mouku s vodou na zahuštění -nevím kolik mám napsat, jak máte rádi zahuštěno - a provaříme, aby nám paprika zkřehla cca 10 minut. Dochutíme podravkou a podáváme.

Zveřejněno 3. 2. 2010

Poznámka autorky k.radulka

Jako přílohu volím rýži, maso můžete dát i krůtí nebo hovězí roštěnou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Řezanka na víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MwyR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Řezanka na víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MwyR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (29)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Radulko, to se nemusí použít mouka, mě stačí solamyl do vody a splní to perfektně svojí funkci;-) Ale sem si všimla, že to je rok starý recept, asi mi nějak utekl, byl vložen 3.2., ale loni a já na rok nekoukla a vítám zpátky Lusindu, která odešla a už tu rok není-trapas, ale dobrý:-O:-D

jasně holky zahustěte si jak máte rádi, my se snažíme moc mouku nepoužívat.:yes:

Radunko, to se ti vážně povedlo a možná, že to zrovna uvařím, mám vyndané vepřové. Šťáva má pěknou barvu, možná bych to trochu víc zahustila, ale to je na každým, jak to má rád;-) Dávám ti 17.bodík:yes:

LUSINDO79, téééééda tebe jsem tu neviděla, ani nepamatuji, tak vítej holka zlatá:yes:;-):-K

Tak to vypadá báječně:yes:, 13.bodík už tam je a pěkné foto tomu nasvědčuje;-)

Gyros mi ostrý nepřijde, to spíše ta chilli omáčka.Vypadá to na pořádnou baštu!

marunda: Jj a to mi zas rádi ostrééé:-D děkuji za fotku, krásně si ti to povedlo:yes:;-)

Je to nádhera :yes::yes::yes::yes:

Radko, dnes bylo k obědu. Manžel si to strašně chválil. Jen toho koření gyros dám příště asi jen 1 lžíci, trochu to pálilo. Jinak fakt skvělý. Může to být dobré i s bramborem. Tak ještě jenou moc díky a určitě budu dělat častěji. Dala jsem Ti tam foto. A s barevnýma paprikama to je hezký a výborný:-K

Jani nikdy nebude umět víc :D teda aspon ne ze školy. :-D víc umím od maminky a babičky:-K

k.radulka a to je fuk, syn je vyučený kuchař a taky nepíšu nikde: Tohle je dílo mého syna z učiliště Ostrava Vítkovice:-)):-D. Tedy, pokud ještě dnes umí víc, než já a to je diskutabilní;-)

ukládám na vyzkoušení. Krásné:-K:yes:

Jani to ne já to Hotelová škola:-8

No, to zase ty máš teda dobrý nápad!:-O

jani to není špatnej nápad s těma bábovičkama :D Tohle je formička co byla u jednoho produktu na vaření z teleshopingu. Ale tak jestli máš alobal tak si to z něho vyrob. sruluj olobal,splácniho a okraje k sobě spoj a vznikne ti kolečko a to dotvaruj do tvaru srdce a máš to to samé a nemusíš kupovat formičky.:-8

Tématické fráze:
řezanka, hovězí řezanka, krůtí řezanka, řezanka recept, kančí řezanka, danci rezanka, řezanka ze svíčkové, recepty řezanka, řezanka recepty, řezanka z vepřového masa, řezanka z roštěné, roštěná po písecku, vepřové po písecku, rezanka z krutiho masa, vepřová řezanka, dančí maso řezanka, řezanka z plecka, hovězí řezanka na víně, co je řezanka, řezanka z hovězího

Suroviny:
plecko vepřové, cibule, víno bílé suché, protlak rajčatový, masox, koření gyros, podravka, sůl, pepř, chilli, paprika, olej, mouka hladká, voda

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu