Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řezanka na víně

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

3. 2. 2010 15:34

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie4 361 kJ / 1 042 kcal
Bílkoviny105,99 g
Tuky24,94 g
Vláknina21,08 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 315 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy60,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jako přílohu volím rýži, maso můžete dát i krůtí nebo hovězí roštěnou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

4. 2. 2011 11:19

Radulko, to se nemusí použít mouka, mě stačí solamyl do vody a splní to perfektně svojí funkci;-) Ale sem si všimla, že to je rok starý recept, asi mi nějak utekl, byl vložen 3.2., ale loni a já na rok nekoukla a vítám zpátky Lusindu, která odešla a už tu rok není-trapas, ale dobrý:-O:-D

k.radulka k.radulka

4. 2. 2011 10:43

jasně holky zahustěte si jak máte rádi, my se snažíme moc mouku nepoužívat.:yes:

Bibinka Bibinka

4. 2. 2011 10:33

Radunko, to se ti vážně povedlo a možná, že to zrovna uvařím, mám vyndané vepřové. Šťáva má pěknou barvu, možná bych to trochu víc zahustila, ale to je na každým, jak to má rád;-) Dávám ti 17.bodík:yes:

LUSINDO79, téééééda tebe jsem tu neviděla, ani nepamatuji, tak vítej holka zlatá:yes:;-):-K

cardanka

15. 2. 2010 00:14

Tak to vypadá báječně:yes:, 13.bodík už tam je a pěkné foto tomu nasvědčuje;-)

Lusinda79

14. 2. 2010 20:27

Gyros mi ostrý nepřijde, to spíše ta chilli omáčka.Vypadá to na pořádnou baštu!

k.radulka k.radulka

14. 2. 2010 19:48

marunda: Jj a to mi zas rádi ostrééé:-D děkuji za fotku, krásně si ti to povedlo:yes:;-)

kudlova3 kudlova3

14. 2. 2010 16:10

Je to nádhera :yes::yes::yes::yes:

marunda marunda

14. 2. 2010 13:07

Radko, dnes bylo k obědu. Manžel si to strašně chválil. Jen toho koření gyros dám příště asi jen 1 lžíci, trochu to pálilo. Jinak fakt skvělý. Může to být dobré i s bramborem. Tak ještě jenou moc díky a určitě budu dělat častěji. Dala jsem Ti tam foto. A s barevnýma paprikama to je hezký a výborný:-K

k.radulka k.radulka

4. 2. 2010 09:37

Jani nikdy nebude umět víc :D teda aspon ne ze školy. :-D víc umím od maminky a babičky:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 2. 2010 23:58

k.radulka a to je fuk, syn je vyučený kuchař a taky nepíšu nikde: Tohle je dílo mého syna z učiliště Ostrava Vítkovice:-)):-D. Tedy, pokud ještě dnes umí víc, než já a to je diskutabilní;-)

marunda marunda

3. 2. 2010 23:21

ukládám na vyzkoušení. Krásné:-K:yes:

k.radulka k.radulka

3. 2. 2010 21:08

Jani to ne já to Hotelová škola:-8

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 2. 2010 21:00

No, to zase ty máš teda dobrý nápad!:-O

k.radulka k.radulka

3. 2. 2010 20:57

jani to není špatnej nápad s těma bábovičkama :D Tohle je formička co byla u jednoho produktu na vaření z teleshopingu. Ale tak jestli máš alobal tak si to z něho vyrob. sruluj olobal,splácniho a okraje k sobě spoj a vznikne ti kolečko a to dotvaruj do tvaru srdce a máš to to samé a nemusíš kupovat formičky.:-8

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 2. 2010 20:49

Teda Radko, to musí být dobrota!:-O Máš to krásně naaranžované a ta rýže nemá chybu!! Do čeho jsi to dala? Už taky přemýšlím, že si asi koupím formičky na píseček:-D:-D. To vypadá tak krásně!! Musím si někde sehnat do Valentýna srdíčko!!:-)):yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: řezanka hovězí řezanka krůtí řezanka řezanka recept kančí řezanka danci rezanka řezanka ze svíčkové recepty řezanka řezanka recepty řezanka z vepřového masa řezanka z roštěné roštěná po písecku vepřové po písecku rezanka z krutiho masa vepřová řezanka dančí maso řezanka řezanka z plecka hovězí řezanka na víně co je řezanka řezanka z hovězího

Suroviny: plecko vepřové, cibule, víno bílé suché, protlak rajčatový, masox, koření gyros, podravka, sůl, pepř, chilli, paprika, olej, mouka hladká, voda

TopRecepty.cz

Řezanka na víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MwyR